Schaalbare continuïteit

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Altijd en overal werken is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit zijn eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.

Schaalbare continuïteit

Om de digitale transformatie te kunnen omarmen, is een stabiel IT-fundament nodig dat continuïteit en flexibiliteit biedt. Dat is wat de Nederlandse IT-dienstverlener Previder met zijn dienstverlening mogelijk maakt. “Onze focus ligt op een drietal kerntaken. We willen allereerst continuïteit bieden voor bedrijven. Vanuit onze datacenters in Hengelo en ons cloudplatform bieden we maximale beschikbaarheid, zodat bedrijven altijd up and running blijven. Omdat wij deze IT-omgeving 24/7 monitoren en beheren, hebben zij geen omkijken meer naar IT”, zegt Jurjen Kothman, directeur Managed Services bij Previder.

“Daar komt natuurlijk ook veiligheid bij kijken. Ons platform is gecertificeerd op diverse ISO- en NEN-normeringen en onze specialisten zorgen ervoor dat bedrijven anywhere, anytime kunnen werken zonder risico’s. Onze laatste kerntaak is het bieden van flexibiliteit. Bij ons kun je eenvoudig op- en afschalen in resources. Heb je een maand wat meer of minder nodig? Geen probleem. Je betaalt enkel voor wat je gebruikt. Heb je tijdelijk een extra IT-specialist in huis nodig? Ook dan kunnen wij je helpen.”

Om mee te komen met de huidige technologische ontwikkelingen is het belangrijk veerkrachtig te zijn, weet Kothman. “We bieden niet alleen een stevig fundament voor de digitale toekomst van organisaties, maar onze IT-specialisten – die jarenlange ervaring in diverse sectoren hebben – helpen je ook de juiste keuzes te maken.”

Recente stories