‘Samen impact maken voor het bedrijf’

Een gedreven werksfeer, kansen die je zelf creëert en meer dan uitstekende arbeidsomstandigheden. Tel hier de dynamische sector van de internationale beurshandel bij op en je krijgt een erg aantrekkelijke werkgever voor ambitieus, internationaal talent. Welkom bij Flow Traders!

‘Samen impact maken voor het bedrijf’

We spreken Business Architect Trishia Poplawska-Leijen en Trader Lars Holtappels. Hoewel ze verschillende disciplines beoefenen, werken ze ook veel samen.

Trishia, afgestudeerd in Computer Science, werkte hiervoor bij Goldman Sachs in Londen: “Ik wilde bij Flow Traders werken omdat wat je doet meer impact maakt; je bent meer betrokken bij het geheel. We bouwen ons eigen tradingplatform, tradingstrategies en algoritmes om te traden intern. Dit is een nauwe samenwerking tussen trading en productdevelopment. We blijven dit continu ontwikkelen en optimaliseren. Je ziet meteen de impact van wat je maakt. Dit is een enorme stimulans.”

‘Als je ambitieus en ondernemend bent, is hier veel mogelijk’

Ambitie en drive

Lars is in 2020 gestart als Trader: “Iedereen heeft hetzelfde doel bij Flow Traders. We werken veel samen met andere teams in een dynamische en innovatieve omgeving. Ambitie en drive zijn hier key. Als je start als Trader, is er een zeer uitgebreid onboardingprogramma en een training. Iedere nieuwe medewerker krijgt een goede onboarding omdat wij erin geloven dat dit de start is van je succes in de organisatie.”

Hij vervolgt: “Ik ben recent naar een nieuwe tradingdesk gegaan en zit nu weer in een onwijs leerzame periode. Fantastisch, want het continu ontwikkelen van mijn skills en ervaring is belangrijk voor me. Ook als ik betrokken wil zijn bij iets heel anders, zoals recruitment, dan kan dat. Dit maakt het werk bij Flow Traders afwisselend en extra leuk!”

Talenten ontplooien

Trishia beaamt: “Je hebt je carrière in eigen hand. Zo kon ik doorgroeien van een positie in softwaredevelopment naar Business Architect. Ik had aangegeven dat dit mijn ambitie was en ze hebben me deze kans gegeven. Nu kan ik mijn opgebouwde kennis inzetten in een nieuwe functie.”

Lars knikt: “Dit, in combinatie met een werkomgeving waarin zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en innovatie vooropstaan, maakt het uitdagend én extra aantrekkelijk om hier te werken. Je kunt hier je talenten optimaal ontplooien.”

Recente stories