Ondersteuning bij digitale transformatie

Canon heeft een rijke historie in Nederland. Naast een nationale verkoop- en serviceorganisatie zijn ook de internationale hoofdkantoren van Canon Medical Systems, Canon Production Printing en een deel van Canon EMEA met 3600 medewerkers in Nederland gevestigd.

Ondersteuning bij digitale transformatie

Jacco Leurs, Managing Director Canon Benelux, zegt: “De hoge positie in de lijst is een waardevolle erkenning voor ons. Samen leven en werken voor het algemeen belang zit diep in de cultuur van onze organisatie verankerd. Uit ons personeelstevredenheidsonderzoek blijkt dat klantenfocus en duurzaam ondernemen met ons circulaire bedrijfsmodel volgens onze medewerkers ons grootste gemeenschappelijke objectief moeten blijven.”

‘Living and working together for the common good’

Customer focus

Leurs vervolgt: “Canon is gediversifieerd ingericht en richt zich naast de kernactiviteiten op voortdurende innovatie om onze klanten steeds beter te kunnen bedienen. We luisteren voortdurend naar onze klanten om te horen hoe we ze nog beter van dienst kunnen zijn, nu en in de toekomst. Binnen de Canon Group zijn het bedrijven als NT Ware, IRIS en Therefore die softwareoplossingen ontwikkelen als aanvulling op onze kernproducten. Onze Information Management competence centers richten zich daarnaast op het ondersteunen van onze klanten in hun voortdurende digitale transformatie.”

Complexe vragen

Leurs: “Sinds 2016 hebben we in Nederland een aantal bedrijven met specifieke competenties overgenomen die we vervolgens hebben geïntegreerd. Nokavision, Docspro en IRIS hebben elk hun specialiteit op het vlak van information management, zodat wij een antwoord hebben op de steeds complexere vragen van onze klanten. We doen dit door hen te helpen met onze technologie bij het automatiseren van hun informatie- en bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden we een aanvullende reeks van outsourcingdiensten aan.”

Leurs besluit: “Een zakelijke samenwerking met Canon is een veilige keuze voor de bedrijfscontinuïteit.”

Recente stories