Moderne mobiliteit verlegt grenzen

Tijden veranderen, ook in de leasebranche. Concentreerde een leasemaatschappij zich voorheen op het leveren van leaseauto’s, nu krijgt de klant de keuze uit verschillende vormen van mobiliteit. Bij Broekhuis Lease is de auto van de zaak al lang niet meer de enige optie.

Moderne mobiliteit verlegt grenzen

We leven in een tijd waarin we veel zelf kunnen kiezen – en dan gaat het niet alleen om welke film of muziek we willen streamen. We willen flexibele keuzes kunnen maken, die passen bij ons leven van dat moment.

Flexibiliteit

Ook van een leasemaatschappij wordt die flexibiliteit verwacht: klanten willen ruime keus hebben. De traditionele autoregeling maakt daarom meer en meer plaats voor een moderne mobiliteitsregeling en daar is Broekhuis Lease op ingesprongen. “Naast de auto van de zaak bieden we nu bijvoorbeeld ook de vakantieauto, deelauto, elektrische fiets en het ov-abonnement aan”, vertelt Thomas van Kessel, directeur van Broekhuis Lease. “Ook het uitrollen en efficiënt beheren van een budgetsysteem voor mobiliteit is deel van onze dienstverlening.”

‘We hebben alles in huis om een passende mobiliteitsoplossing te bieden’

Het begint altijd met een adviesgesprek met de klant, waarin de mobiliteitsvereisten en -wensen in een realistisch en aantrekkelijk beleid worden gegoten. Wil men verduurzamen? Efficiency creëren en kosten besparen? Zich onderscheiden op de arbeidsmarkt? Medewerkers op maat gemaakte keuzes bieden? Van Kessel: “We hebben alles in huis om voor elke wens een mobiliteitsoplossing te bieden.”

Gerichte verduurzaming

Rondom bedrijfswagens is gerichte verduurzaming bijvoorbeeld het grote thema. “Of je dat als onderneming nu zelf wilt of dat je door regelgeving daartoe wordt gedwongen: als je niet op tijd inspeelt op veranderingen, is de kans groot dat je verkeerde keuzes maakt. Visie, planning en actuele kennis van zaken dienen hand in hand te gaan. De bedrijfswagenspecialisten van Broekhuis verdiepen zich in de situatie van onze klanten, komen met een plan en concretiseren alle vervolgstappen.”

Ook private lease groeit bij Broekhuis Lease in rap tempo. Nieuw is het Relatiecollectief, waarbij werknemers van een bedrijf privé kunnen profiteren van de relatie tussen het bedrijf en Broekhuis Lease. Van Kessel: “De voordelen op private lease zijn substantieel; onder medewerkers is dit een populaire tertiaire arbeidsvoorwaarde. Mobiliteit moet precies passen: niet te los en niet te strak. Dit is het maatwerk waarin wij uitblinken. En dat is, vinden wij, wat een leasemaatschappij anno nu hoort te doen.”

We gaan graag het gesprek aan

Recente stories