IT is de basis van een betere werkplek

“Valt het je op hoe dynamisch IT is als je het vergelijkt met twintig jaar geleden? IT vormt nu echt de basis van de vele transformaties bij alle soorten organisaties”, zegt Sven Lap, PyraCloud Engagement Lead. “De rol van de IT’er is ook veranderd; het gaat om de inhoud.”

IT is de basis van een betere werkplek

“Het is onze missie om bedrijven in staat te stellen te transformeren. Zo dragen wij direct bij aan een betere werkplek voor deze én volgende generaties. SoftwareONE is een toonaangevende en beursgenoteerde wereldwijde leverancier van end-to-endsoftware- en cloudtechnologieoplossingen. Met mogelijkheden in de gehele waardeketen helpen we organisaties bij het aanschaffen van de juiste software en cloudoplossingen tegen de beste prijs, het ontwerpen en implementeren van technologiestrategie en het beheren en optimaliseren van hun software-estate. Onze diversiteit aan managed services ondersteunt organisaties in hun transformatie. Verder beschikken we over een uniek ingrediënt dat al onze diensten verbindt en eenvoudig toegankelijk maakt voor klanten. Ik heb het natuurlijk over PyraCloud, ons inhouse ontwikkelde platform dat klanten voorziet van waardevolle datagestuurde informatie. Met PyraCloud krijgen organisaties volledig inzicht en grip op hun entitlements (waar heb je recht op), inventory (wat heb je geïnstalleerd) en consumption (wat wordt er verbruikt). Dankzij onze diensten kunnen organisaties rekenen op onze experts van over de hele wereld om deze informatie te vertalen in daadwerkelijke waarde.”

Magic Quadrant of Gartner

Lap vervolgt: “De afgelopen maanden is het nog duidelijker geworden dat een snelle(re) digitale transformatie van levensbelang is voor organisaties van elke omvang. Een van de manieren om vlot maar weloverwogen de sprong te maken, is door de softwarelevenscyclus te analyseren. Software Lifecycle Management (SLM) is de combinatie van gedigitaliseerde inkoop en Software Asset Management (SAM), met als doel om een verbeterde klantervaring en waarde te leveren. We zijn trots dat Gartner SoftwareONE onlangs benoemde tot leader in het 2020 Magic Quadrant for Software Asset Management Managed Services. Dankzij onze technology services gericht op cloudimplementatie en -optimalisatie, bezitten wij een end-to-endportfolio om elke organisatie in ieder transformatiestadium te ondersteunen.”

Professionals gevraagd

“Heb je een technische specialiteit? Dan ben je bij ons van harte welkom”, besluit Lap. “Zo kunnen developers aan de slag met het verder ontwikkelen van PyraCloud en onze diensten. Terwijl voor het adviseren en leveren van deze diensten solution specialists van onschatbare waarde zijn. Bij SoftwareONE Nederland werken we hard om onze klanten tevreden te stellen, en dankzij de geweldige sfeer doet iedereen dat met veel plezier!”

De IT-wereld is veel dynamischer

Recente stories