Innoveren met Kubernetes is de toekomst

Proserve levert businesskritische managed-IT-oplossingen, waaronder containerisatie en CI/CD- oplossingen. Hierdoor kunnen klanten zich op hun corebusiness focussen en hun time-to-market verkorten. “Gezien onze bijzonder hoge ranking in de E100 waardeert de markt onze aanpak.”

Innoveren met Kubernetes is de toekomst

Proserve maakt als managed-IT-specialist deel uit van de techfamilie van team.blue. “We realiseren cloudonafhankelijke oplossingen op basis van VMware, OpenStack, Amazon Web Services en Microsoft Azure”, zegt Marcel Boogert, Head of Managed Operations. “Daarnaast hebben we als lid van team.blue toegang tot expertise op het gebied van IAAS- en connectiviteitsdiensten. Onze kracht is het beheren van businesskritische applicaties. We doen dit voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van IT, omdat zij zich geen downtime kunnen veroorloven. We leveren altijd maatwerk op basis van gestandaardiseerde bouwblokken, waarbij we van hoge kwaliteitsstandaarden uitgaan en best practices gebruiken.”

‘We dagen onze klanten graag uit, zodat we samen tot het beste resultaat komen’

Containeriseren

“Iedereen wil versnellen, groeien en innoveren met zijn applicaties”, zegt Sales Director Patrick Grauss. “We zien dat steeds meer developers de mogelijkheden verkennen van Kubernetes, ofwel het containeriseren van applicaties. De voordelen hiervan zijn duidelijk: een kortere time-to-market en minder foutgevoeligheid door een geautomatiseerd releaseproces. Denk ook aan de maximale schaalbaarheid en de vele mogelijkheden van multi-cloud deployment. Echter, veel bedrijven stuiten op problemen bij het inrichten en beheren van Kubernetes: het is een complexe technologie waar maar weinig goed opgeleide en doorgewinterde experts voor beschikbaar zijn. Proserve heeft deze experts wel in huis; daar ligt dan ook onze kracht om klanten te ondersteunen.”

Gepassioneerd team

Proserve haalt dit jaar voor de tweede keer op rij een bijzonder hoge ranking in de E100. Ook staat het bedrijf al jaren in de top drie van de Giarte IT Xperience Monitor (ITX). “Er is geen geheime formule voor de hoge waardering die we krijgen”, zegt Grauss. “Het komt simpelweg neer op onze unieke, klantgerichte aanpak waarin de culturele fit heel belangrijk is. We zijn transparant, luisteren actief en dagen klanten graag uit om samen met onze experts tot het beste resultaat te komen: een oplossing die aansluit bij de klantbehoefte en hen écht verder helpt. Deze werkwijze moet je voelen en ook als zodanig uitdragen, iedere dag weer. Dat is niet iedereen op het lijf geschreven. Gelukkig beschikken wij over een gepassioneerd team van echte Proservers die dit mogelijk maken. Een team waar we trots op zijn.”

Recente stories