Innovatie gaat over mensen

Triple helpt bedrijven digitaal slimmer te worden. Het werkt samen met een aantal grote partners, maar één ding staat altijd centraal: de mens. Want, zo vindt Triple, digitale innovatie vindt plaats voor en door de mens.

Innovatie gaat over mensen

Van hosting tot development en van gaming tot video – wat doet Triple eigenlijk niet? Veelzijdigheid is een belangrijke kracht van het bedrijf, vertelt innovatie katalysator Robert Overweg. “Wij zijn daardoor in feite een onestopshop”, zegt hij. “We hebben alle competenties en ervaring in huis om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie.”

‘Wij bouwen een innovatieve techcultuur met de mens in het middelpunt’

Mens centraal

Voor Triple staat de mens altijd centraal, benadrukt Overweg. “Innovatie gaat over mensen. Technologie ontwikkelt zich met een breakneck speed – het blijft doorknallen. Wij bouwen een innovatieve techcultuur met de mens in het middelpunt. Daarin geven we iedereen de ruimte om te leren en te spelen. Eerst doen we het voor, en daarna met de klant, zodat de klant het later zelf kan. Op die manier brengen wij een digitale manier van werken naar grote bedrijven. Sommige organisaties helpen we zelfs met het bouwen van een eigen team. Het vinden en opleiden van de mensen die je cultuur versterken is ontzettend belangrijk. Want ook het creëren van de juiste cultuur gaat uiteindelijk over mensen. Van die benadering – met de mens als middelpunt – worden werknemers gelukkiger en bedrijven wendbaarder. Dat merken we echt.”

Direct resultaat

Triple heeft concrete methoden ontwikkeld om bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. “Vaak hebben mensen een idee, een aanname, over hoe iets werkt. Maar niemand weet zeker of die aanname klopt. Wij hebben een proces gecreëerd waarmee we een nieuwe feature of businessmodel kunnen valideren binnen één tot drie weken. Dat gaat via rapid prototyping, maar al wel met echte data. Zo ontstaat in heel korte tijd een eindproduct waar je al iets aan hebt.”

Triple helpt bedrijven ook om in korte tijd datageïnformeerd te werken. “Deze mindset kunnen we ze binnen een week leren. Het komt erop neer dat we intensief met een klant gaan samenwerken. In plaats van zelf uit te zoeken hoe iets moet, leggen onze experts het uit. We brengen het fundament en tools en laten zien hoe je data op de juiste manier inzet om een succesvoller bedrijf te creëren.”

technologie & transformatie is mensenwerk

Recente stories