Goed werkgeverschap helpt klanten verder

De tripartiet integratie heeft een succesvol Centralpoint opgeleverd. Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek vormen samen de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint, met IT in het DNA, kiest voor een cultuur waarin professionals excelleren.

Goed werkgeverschap helpt klanten verder

“Centralpoint is de grootste reseller van de Benelux met vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en het Belgische Rotselaar. Hierdoor hebben we een sterke positie in de markt. Onze missie: passende klantoplossingen leveren voor iedere organisatie in de Benelux”, zegt Luuk Slaats, Managing director Centralpoint. “Ons aantrekkelijke werkgeverschap laat zien dat al onze medewerkers op hun eigen manier waarde toevoegen aan Centralpoint. Dankzij de samenvoeging van drie bedrijven in de markt in hun eigen segment is het DNA samengesmolten tot een nieuw DNA, waarin samenwerking op de afdeling én over de locaties centraal staat. Evenals een gezonde mix van hard werken en fun. Daarnaast speelt persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol. Er is veel kennis in onze organisatie dankzij het interne opleidingsprogramma. Met onze IT-academie zijn we gericht op het trainen van medewerkers op hun eigen afdeling. En, altijd zijn we op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.”

‘Wij adviseren merkonafhankelijk en hebben voor elke klant een passende IT-oplossing’

Doorgroeien graag

“Middels een medewerkertevredenheidsonderzoek gaan we na hoe de medewerkers hier willen werken. Vervolgens ontwikkelen we verbeteracties en koppelen deze weer terug. Kort gezegd zijn onze kernwaarden: plezier, uitdaging en klant centraal (PUK). Zolang iedereen zich op zijn eigen manier in deze terminologie herkent, worden de cultuur en het samengesmolten DNA van Centralpoint steeds dieper verankerd. Met als gunstig resultaat dat oneindig veel mensen doorgroeien in onze organisatie. 70% van de huidige MT-leden is intern doorgegroeid!”

Optimaal en veilig

Slaats vervolgt: “Bovenal hebben onze professionals een passie voor IT en willen ze klanten optimaal en veilig bedienen. Met onze IT-dienstverlening, e-commercespecialisme en complete portfolio, ook op het gebied van circulaire IT, voorzien we in elke behoefte op IT-gebied. Wij adviseren merkonafhankelijk en hebben voor elke klant een passende IT-oplossing. Onze klanten laten zich door ons helpen met een stappenplan, zodat de IT in de organisatie centraal wordt gesteld en feilloos werkt – dat is altijd ons doel. Of het nu gaat om circulair inkopen, e-commerceoplossingen of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek. Elke organisatie heeft hier zijn eigen IT-specialist die antwoorden heeft op elk IT-vraagstuk. Klanten kunnen zich dan volledig focussen op het ondersteunen en innoveren van hun business.”

Recente stories