Excelleren met de juiste match

Bedrijven kampen met een tekort aan IT-professionals. Het is vaak onduidelijk waar je ze moet vinden. Experis biedt de oplossing. “Wij selecteren IT-professionals op hun passies en talenten. Met intrinsiek gemotiveerde mensen zet je je bedrijfsvoering in de volgende versnelling.”

Excelleren met de juiste match

Experis is de nieuwe naam van het collectief iSense, PEAK-IT en Experis Ciber. Als businesspartner voor het mkb en de grootzakelijke markt vindt Experis de juiste match in IT-ondersteuning. “Wij helpen bij het resourcen van je bedrijfsvoering, of je nu mensen zoekt voor operationele of strategische support, tot en met het uitbesteden van je werkplekbeheer met managed services”, zegt Thijs Vermaat, Managing Director van Experis. “Wij leveren topkandidaten op alle niveaus, van helpdeskmedewerker tot high-end consultancy. Onze kennis reikt tot in de haarvaten van de markt. Experis is onderdeel van de Manpower Group en bestrijkt een groot internationaal netwerk. Daarom kiezen opdrachtgevers voor Experis: één contact voor alle oplossingen.”

‘Wie specialisten bindt op hun persoonlijke drijfveren, haalt de beste mensen in huis’

Field Coach

Ook IT-professionals kiezen exclusief voor Experis. Waarom dat zo is? “De persoonlijke benadering. Wij scouten op vaardigheden, maar ook op wensen en ambities”, zegt Jojanneke van ’t Land, Managing Director Digital Workspace van Experis PEAK-IT. “Wij vragen ons talent wat ze het liefst doen en hoe wij ze daarbij kunnen faciliteren. Wie het gevoel heeft dat zijn of haar wensen en ambities worden begrepen, zal het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat potentieel koesteren wij. Daarom investeren we in persoonlijke groei.” Iedere IT-professional krijgt een dedicated Field Coach gedurende de loop van het dienstverband. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor permanente educatie via de Experis Academy, trainingen met baangarantie, certificeringen en seminars. “Hierdoor zijn we in staat om onze klanten de beste service te verlenen. Wij behoren tot de beste digital leaders en digital enablers van Nederland.”

Doorgroeien

Loyaliteit is de voedingsbodem voor een langdurige samenwerking. “Ik ben ervan overtuigd dat je als opdrachtgever nooit misgrijpt wanneer je talent weet te binden zoals wij dat doen. Dat weet ik uit eigen ervaring”, zegt Jojanneke. “Ik begon als Junior Accountmanager bij PEAK-IT en klom via diverse sales- en managementfuncties op tot het directieteam. De ondersteuning die ik onderweg kreeg wens ik ook onze talenten toe. Je voelt je thuis in een organisatie als je daar de kans krijgt om te excelleren. Dat werkt twee kanten uit, want met die inzet kunnen opdrachtgevers de operationele processen continueren en doorgroeien. Doordat we het niveau van de dienstverlening voortdurend monitoren kunnen we indien nodig bijsturen. Klant-, gebruikers- en medewerkerstevredenheid staan bij ons bovenaan.”

op zoek naar de juiste IT-professional

Recente stories