Een positieve impact maken

Insight is getransformeerd van value added reseller naar IT-leverancier die ook consultancy en IT-diensten biedt. Er liggen dus volop nieuwe uitdagingen voor de multinational. Country Manager Rogier Stolk vertelt wat Insight een geweldige werkgever maakt.

Een positieve impact maken

To make the world a better place by connecting people through technology. Dat is de slogan die Stolk graag gebruikt om de ambitie van Insight uit te drukken. “Onze oplossingen besparen veel tijd, zowel in IT-processen als in samenwerken”, zegt hij. “Zie het door ons ontwikkelde Insight Digital Workspace™. Hiermee wordt via één centrale portal alle relevante communicatie en data voor de juiste persoon op het juiste moment gepresenteerd. En dat op een zodanig heldere manier, dat het e-mailverkeer minstens gehalveerd wordt. Ook voorziet het platform in een koppeling met alle bedrijfsmatige apps en een optimale zoekfunctionaliteit vanwege het volledig werken in de cloud. Met de Insight Digital Workspace™ bespaart een bedrijf minimaal 20% tijd. En voldoet het perfect aan ons gedachtegoed om via technologie meer waardevolle tijd met en voor elkaar te creëren.”

‘Met de Insight Digital Workspace™ bespaart een bedrijf minimaal 20% tijd’

Internationaal

“Ik vind het mooi om te zien hoe jong talent binnenkomt en doorgroeit naar een managementfunctie”, zegt Stolk. “Zelf heb ik een dergelijke weg ook afgelegd. In 2010 kwam ik hier om als externe consultant tijdelijk een salesteam aan te sturen. Nu leid ik een bedrijf van 250 man. Binnen Insight krijg je echt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. En werk je met de nieuwste technologie binnen je digitale werkomgeving. Wat Insight extra leuk maakt, is dat je hier de frisse sfeer aantreft van een start-up. We werken veel met social portals, onze scrums vinden plaats in gezellige en informele ruimtes. Ambieer je een internationale carrière? Geen probleem, want Insight is een internationaal bedrijf met 12.000 mensen.”

Ondernemend

Volgens Stolk heeft Insight een ondernemende cultuur: “Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat moedigen we echt aan. Het is toch prachtig om vanaf het begin eigenaar te zijn van een idee dat zich binnen Insight mag ontwikkelen tot product, oplossing of dienst. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je teammates vinden het leuk om je te helpen en ook van jou te leren. Overigens zoeken we niet alleen technisch, maar ook commercieel talent. En senior specialisten, met name op het gebied van changemanagement, SharePoint en DevOps. Als je echt waarde wilt toevoegen, als je het leuk vindt om jong talent te coachen in een diverse werkomgeving, als je wilt ervaren hoe het is om substantieel bij te dragen aan succes door teamwork: dan ben je bij Insight helemaal op je plek.”

Recente stories