Echt goede transformers? Ze bestaan!

De digitale transformatie in combinatie met de schaarste aan talent met zowel digitale als verbindende kwaliteiten plaatst veel organisaties voor een uitdaging. Hoe vind en verbind je deze talenten aan je organisatie? Precies daar maken trainees van ORMIT het verschil.

Echt goede transformers? Ze bestaan!

Transformers staan open voor andermans standpunten, voeren de dialoog en passen hun standpunten aan wanneer feiten en nieuwe inzichten dat vragen. Ze zijn pragmatisch, resultaatgericht en teamplayers. Vanuit deze kwaliteiten zorgen ze dat binnen een organisatie gezamenlijk de juiste dingen worden gedaan. Iedere organisatie die voor een ingrijpende verandering staat of zich continu ontwikkelt om de juiste positie op de markt te behouden, zoekt deze talenten. Zijn het spelden in de hooiberg? “Jazeker,” bevestigt Hetty van Ee, Managing Director ORMIT, “maar dankzij onze specialisatie in traineeships vinden wij deze talenten en mensen van wie we een snelle ontwikkeling verwachten. En zij vinden ons!

Digitale kwaliteit

ORMIT ontwikkelt leiderschap en bindt toptalenten aan organisaties. Vanuit de verschillende traineeships komt 94% in dienst bij deze organisaties.

Toptalenten uit vijftien landen doorlopen hiervoor het ORMIT-traineeship, waarin ze gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Zo ontwikkelen ze hun unieke talenten en leveren ze direct resultaat bij organisaties. “Als ORMIT’ers een opdracht uitvoeren, ontvangen we standaard enthousiaste reacties van klanten. Ze ervaren zelf hoe onze trainees projecten en mensen in beweging krijgen en daardoor samen met anderen resultaten boeken. Dat bevestigt ons in onze selectieprocedure. Daarbij gaat het niet om het cv, maar om de juiste combinatie van flexibel denkvermogen en digitale en verbindende kwaliteiten.”

‘Onze trainees krijgen projecten en mensen in beweging en boeken daardoor resultaten’

Resultaat

De kwaliteit van ORMIT-trainees ligt hoog: van de vele sollicitanten haalt 6% het assessment. Wie bepaald gedrag niet in zich heeft, valt buiten de scope. ORMIT gaat uit van de ‘Cirkel van bevlogenheid’, vertelt Van Ee. “Zorg dragen voor een goede werkomgeving leidt tot betere resultaten én bevlogen medewerkers.”

De vraag naar ORMIT’ers stijgt, ook vanuit het midden- en kleinbedrijf. “Naast traineeships op maat voor grote, internationale organisaties is er daarom het Multicompany-programma. Of bedrijven kiezen voor één dedicated trainee die meerdere opdrachten bij hen uitvoert.”

Dat ORMIT in 2019 voor de dertiende keer een Great Place to Work werd, zegt genoeg. “Practice what you preach is ons credo. We luisteren goed naar wat men van ons vindt. Anders zijn we ongeloofwaardig.”

Recente stories