Digitale innovatie

Richard Schot, CEO Blis Digital: “Geen leuke tooltjes en ondersteunende appjes, maar ‘mission critical’ toepassingen door een hecht team van creatives, tech talents en entrepreneurs.”

Digitale innovatie

Blis Digital is een IT-dienstverlener die zich uitsluitend richt op écht belangrijke digitale toepassingen. “Wij zijn er niet voor de leuke tooltjes en ondersteunende appjes. Wel voor oplossingen die echt ‘mission critical’ zijn en het fundament vormen voor het succes van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers”, zegt CEO Richard Schot. “Wij willen graag de bijrijder zijn van onze klanten.”

Het bedrijf bedient allerlei organisaties, van start-ups tot gevestigde softwarebedrijven en grote corporates. “Voor onze klanten verzorgen wij het hele proces van uitdenken, ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren van digitale toepassingen.”

“Daarnaast werken we in partnerships op basis van wederzijds belang. Met partners trekken wij samen op om waarde voor hún klanten te creëren met digitale toepassingen. Dan realiseren we niet alleen het proces van bedenken tot uitwerken van de oplossing, maar ondersteunen we ook met marketing, sales en businessdevelopment.”

Sinds de oprichting van Blis Digital in 2005 is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met 65 medewerkers. “We richten ons vooral op organisaties die innovatief denken, een langetermijnvisie hebben en openstaan voor creativiteit. Dat type klanten sluit het beste aan bij ons DNA. Wij kunnen hen de hoogste toegevoegde waarde leveren met ons team van creatives, tech talents en entrepreneurs.”

Recente stories