De nieuwe advocaten

JPR Advocaten is een ondernemend kantoor met een geheel eigen kijk op de advocatuur. De menselijke maat, betrokkenheid en transparantie staan voorop. “Gedegen vakkennis mag je van alle advocaten verwachten, maar wij vinden dat professionaliteit niet afstandelijk hoeft te zijn.”

De nieuwe advocaten

Managing partners Pascal Hulsegge (43) en David Vrijbergen (38) zijn zeer tevreden met hun plek in de MT1000. “Ik denk dat we waardering krijgen omdat wij het anders aanpakken dan de gevestigde orde: dynamischer en persoonlijker”, zegt Hulsegge.

“We doen alles waar je als ondernemer of organisatie tegenaan kunt lopen”, aldus Vrijbergen. “Vanuit onze kantoren in Deventer, Doetinchem en Utrecht werken we voor klanten door heel Nederland. Daarnaast staan we klanten internationaal bij, bijvoorbeeld als onderdeel van de International Practice Group (IPG).”

Initiatief
In de praktijk wordt het meeste werk gedaan vóór de rechtszaak – als die er al komt. Door initiatief te nemen en kennis te delen, probeert JPR kostbare procedures te voorkomen. Hulsegge: “We adviseren klanten proactief over relevante wet- en regelgeving. Ook als er ogenschijnlijk niets speelt, komen we geregeld langs om de vinger aan de pols te houden.”
Daarnaast werkt JPR samen met financiële dienstverleners op het gebied van herstructureringen, fusies en overnames.

‘Professionaliteit hoeft niet afstandelijk te zijn’

Laagdrempelig

De advocatuur verandert langzaam, maar bij JPR werken klanten met de advocaten van morgen. Wars van juridisch jargon, pragmatisch en voorlopers in de ontwikkelingen in hun vakgebied.

“We zijn een platte organisatie waar we in teams opereren”, gaat Hulsegge verder. “Dat doen we met al onze mensen, gelijkwaardig en tegelijkertijd divers en inclusief. Zo zijn we er trots op dat onze partnergroep vooroploopt in de gebalanceerde verdeling van leeftijd en geslacht. Daarnaast geven we ondernemende advocaten alle ruimte en begeleiding om zich te ontwikkelen. Klanten ontmoeten hier veelkleurige professionals die net zo zijn als zij. Daarom voelt iedereen zich snel thuis bij JPR.”

Die laagdrempeligheid en gelijkwaardigheid zijn terug te zien in de waardering van klanten, daarvan zijn Hulsegge en Vrijbergen overtuigd.

Nu is het tijd voor nieuwe advocatuur

Recente stories