Dé gids in het digitale landschap

Youvia, voorheen DTG, neemt je alle onlinemarketingactiviteiten uit handen. Als dé gids voor ondernemers in het online landschap. Youvia is de one stop shop om vind- en zichtbaarheid, reputatie én promotie te regelen. “Je bedrijf overal online; dat is waar we goed in zijn.”

Dé gids in het digitale landschap

Raymond van Eck, CEO Youvia: “Ondernemers zijn 24/7 bezig met hun zaak en het verder ontwikkelen ervan. Online zichtbaarheid creëren ervaren sommige als het doen van de kwartaalaangifte. Daarnaast, als ondernemers wél iets willen online, zijn de grote onlinemarketingbureaus vaak veel te duur. Bij ons krijg je vindbaarheid, zichtbaarheid, reputatie én promotie. Bovendien helpen we met alle stappen in het proces.”

Youvia helpt bedrijven in Nederland om succesvol te worden met online marketing. Online marketing met speels gemak, zonder het ingewikkeld te maken.

One stop shop

Van Eck: “Het begint allemaal met digital presence. Vanuit onze expertise werken we met de ondernemer mee. We bouwen je website, zorgen dat je bedrijf overal op het digitale web te vinden is en dat je jouw online reputatie zelf onder controle hebt. Online groeit de onderneming groter. Verder helpen we de ondernemer om een online reputatie op te bouwen. Het is bekend dat tevreden klanten nieuwe klanten aantrekken. Een goede rating staat gelijk aan een betere positie in Google bij een relevante zoekopdracht. Alle onlinemarketingactiviteiten nemen we je graag uit handen, zodat je kunt doen wat je het liefst doet: ondernemen.”

‘Online marketing met speels gemak!’

Bricks-and-clicks

“Onze klanten in het mkb verkopen ook eenvoudig via marketplaces; bij ons krijg je een kickstart waarbij een coach je zes maanden ondersteunt om onder andere op bol.com en Amazon aan de gang te gaan. Ondernemingen kunnen bij ons ook terecht voor listing: is er een verandering in bijvoorbeeld de openingstijden of contactgegevens, dan zorgt listing ervoor dat jouw bedrijfsgegevens met één druk op de knop op meer dan veertig platforms goed genoteerd staan.”

Bedrijven overal online

Van Eck: “Digitale vindbaarheid en zichtbaarheid is al langere tijd belangrijk, maar door de coronacrisis is de meerwaarde ervan in een stroomversnelling geraakt. Zelfs in branches waar voorheen digitale aanwezigheid écht ondergeschikt was, is het nu wel van belang. Een goede reden om alsnog in te stappen. In de complexe wereld van zoekmachineoptimalisatie en online advertisement nemen we jou en je onderneming graag aan de hand, zodat jullie samen de wereld kunnen veroveren. Online marketing helpt jouw bedrijf om gevonden te worden door klanten. En wij zijn nog steeds je gids: jouw guide in het digitale landschap.”

Het begint met een goede basis

We nemen je graag bij de hand

Digitale coach

One stop shop

Recente stories