De eerste én de beste

Sition is hét e-commercebureau op het gebied van Shopware Professional en Enterprise. Partners Michel Doens en Dennis Bottram zetten graag hun jarenlange ervaring in om de perfecte Shopware-webshop te realiseren voor hun klanten.

De eerste én de beste

“Wij zijn niet bang om ongebruikelijke keuzes te maken. In een markt waar het e-commerceplatform Magento dominerend was zijn wij gaan pionieren met Shopware. Er was op dat moment weinig tot geen ervaring binnen Nederland op het gebied van Shopware. We hebben ons toen volledig gefocust op het nieuwe platform. En, je ziet wat het ons heeft gebracht. Wij zijn trots op wat we bereikt hebben: de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland (de hoogste partnerstatus) en de Benelux-award voor Beste Partner Benelux 2019.” Ja, Sition is een ambitieus team van experts en specialisten. “Veel partijen zitten op dit moment nog met een Magento 1-webshop waarvan de ondersteuning op korte termijn verloopt. Het perfecte moment om samen met ons over te stappen op Shopware 6”, zegt Doens.

“De award is een directe vertaling van onze zichtbaarheid in de community, onze ervaring met zowel B2B als B2C en de wijze waarop wij Shopware hebben ingezet om de online ambitie van onze klanten waar te maken. De behaalde resultaten voor onder andere Petrol Industries, Humanoid, Oroblu en BusinBedrijf laten zien hoe Shopware voor hen werkt.”

‘Shopware is het ultieme e-commerceplatform voor de marketeer!’

Kennis delen

Bottram: “Wat is én biedt Shopware? Shopware is het ultieme e-commerceplatform voor de marketeer. Het is snel, intuïtief en zeer flexibel. Dit open-sourceplatform heeft een sterke focus op marketing en beleving tijdens het shoppen, dankzij de vele unieke features. De marketeer klikt binnen een handomdraai een homepage of landingspagina in elkaar. Voordat je het weet, is de klantervaring opnieuw gestimuleerd. Shopware onderscheidt zich doordat het inspeelt op de emotionele en inspirerende kant van online shoppen. En, je kunt er snel mee schakelen bij gewijzigde marketingvraagstukken. Ook is Shopware scherp geprijsd ten opzichte van andere pakketten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van Shopware-webshops en delen deze kennis en ervaring graag.”

Specifieke suites

Doens: “Sition heeft al meer dan twintig jaar ervaring in e-commerce. We hebben specifieke suites gerealiseerd voor fashion en retail. Daarnaast bieden wij een geoptimaliseerde B2B-omgeving. Met een hecht team van gecertificeerde developers, designers en consultants kijken we graag naar wat past in de organisatie van de klant en bieden we altijd een passende oplossing.”

Recente stories