Alles draait bij Hipex om performance

Hipex, geboren vanuit een Magento-developmentbureau, beschikt over een flinke dosis inhoudelijke Magento-kennis. Intussen heeft de groei een stevige vlucht genomen: het team, de klanten en de partners zijn al een aantal jaren op rij meer dan verdubbeld.

Alles draait bij Hipex om performance

“Hipex is een e-commerce-hostingbedrijf met een sterke focus op Magento. In de basis een relatief log systeem met specifieke behoeften voor enkel de beste performanceprestaties. We gaan verder dan hosting alleen en zijn in staat om binnen de applicatie mee te kijken”, zegt Milan Bosman, commercieel directeur bij Hipex. “We zijn laagdrempelig, omdat we iedereen de kans geven om te ervaren wat Hipex op het gebied van performance voor je kan betekenen. Dit doen we door vrijblijvend een testset-up in te richten en daar performance-analyses op los te laten die worden vergeleken met de productieomgeving. Hogere piekbestendigheid en snellere dynamische pagina’s gecombineerd met kundig support vormen de speerpunten.” Met betere resultaten gebaseerd op feiten wint Hipex grote klanten voor zich. Hipex werkt onder andere voor: ANWB, Lamp en Licht, PME Legend, Shoeby, Flinders, Babypark, Kees Smit, Brandfield, Girav en Rivièra Maison.

‘Van performance-optimalisaties tot volledige inrichting van geautomatiseerde deployprocessen’

Innovatie

“Onze inhoudelijke Magento-achtergrond biedt klanten en partners voordelen. Van performance-optimalisaties tot volledige inrichting van geautomatiseerde deployprocessen. We steken veel tijd in innovatie en zijn in staat om webshops te helpen de piekbestendigheid te verhogen, Google Pagespeed-scores te verbeteren en continu inzicht te bieden in performanceprestaties. Een eigen hostingpanel, gebaseerd op de nieuwste technieken en uiteraard geheel headless opgezet (met React en GraphQL). Hipex investeert continu in de langetermijnrelatie met klanten en partners en ziet de interesse van steeds meer agencies in zowel binnen- als buitenland in rap tempo toenemen.”

Expansie

“We hebben een sterke focus op kwaliteit en groeien hard. Het is gaaf om te zien dat grote internationale merken de weg naar Hipex steeds meer weten te vinden en onze performanceprestaties volledig erkennen. Als geen ander weten we dat het leveren van hostingdiensten in de toekomst zal veranderen. We werken achter de schermen aan een nieuw revolutionair platform dat volledig past binnen het toekomstbeeld van de hostingmarkt. Dat we nu deze toppositie in de Emerce 100 2019 hebben behaald, is een bevestiging van het feit dat we de juiste dingen doen. Daarmee zijn niet alleen nieuwe klanten en partners, maar ook developers en hosting support engineers bij ons van harte welkom!”

www.hipex.io

Samen met onze klanten de snelste webshops creëren

Recente stories