Focus op meest intuïtieve bedrijfssoftware

De bedrijfssoftware van Infor draagt bij aan hogere productiviteit en bereikt dit onder meer dankzij het gebruik van kunstmatige intelligentie. De branchespecifieke focus garandeert voor alle klanten de best mogelijke functionaliteit.

Focus op meest intuïtieve bedrijfssoftware

“Infor maakt bedrijfssoftware voor twintig industrieën, neemt die als basis voor de ontwikkeling van applicaties en weet zo de functionaliteit optimaal te laten aansluiten bij vragen en behoeften van klanten.” Zo vat directeur voor de Benelux Kees van den Houten kort en bondig samen wat Infor doet. Klanten zijn onder meer Ferrari, Heineken en Neways. Ze zijn actief in enkele van de industrieën waar de softwareleverancier sterk is vertegenwoordigd: automotive, food & beverage en hightech. Dankzij de duidelijke focus op een aantal industrieën is het mogelijk om heel gericht te investeren in innovatie, met bredere en diepere functionaliteit als resultaat.

Verder heeft Infor de afgelopen jaren een groot deel van de uitgaven aan R&D van vier miljard euro geïnvesteerd in de gebruikersinterface. “Onze applicaties zien er prachtig uit en bieden een gebruikerservaring vergelijkbaar met die van consumentensoftware. Intuïtief en gemakkelijk”, aldus Van den Houten.

‘Al onze oplossingen zijn gericht op het verhogen van de productiviteit van onze klanten’

Kunstmatige intelligentie

Steeds vaker schakelen bedrijven Infor in voor hun digitale transformatie, vervolgt hij. “Ze kiezen voor ons platform vanwege de industriespecifieke applicaties, maar ook vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid die we kunnen bieden.” Alle applicaties zijn beschikbaar in de cloud en daar is ook de meeste vraag naar: van de nieuwe klanten kiest twee derde voor een cloudoplossing.

Alle oplossingen zijn gericht op het verhogen van de productiviteit, gaat Van den Houten verder. “Hiervoor maken we onder meer gebruik van kunstmatige intelligentie voor het verbeteren van processen. Als de productie van klanten bijvoorbeeld weers- of seizoensafhankelijk is, kan onze applicatie op basis van seizoensinvloeden vooraf adviseren om de inkoop aan te passen. Je hoeft die conclusie dan als gebruiker niet meer te trekken op basis van rapportages.”

Snelle implementatie

Behalve productiviteitsverhogend en écht ondersteunend voor de bedrijfsvoering, zijn de applicaties en het platform waarop ze draaien, Infor OS, prettig om mee te werken. Een ander pluspunt is dat het snel te implementeren is. “De implementatie doen we in korte sprints, zodat klanten heel snel profijt hebben van hun investering.”

De producten en diensten slaan aan: Infor groeit harder dan de markt, aldus Van den Houten. “We investeren daarom veel in het ecosysteem en de uitbreiding van ons partnerkanaal. We hebben onze partners hard nodig voor succesvolle implementaties.”

Open en toegankelijk organisatie

Recente stories