Zilveren Kruis

Zilveren Kruis

Branche
Verzekeringen
KvK nummer
06088185
Opgericht
1949
Aantal medewerkers
1.500
Adres

Zilveren Kruis
Dellaertweg 1
2316 WZ Leiden
Telefoon: (071) 365 21 00
E-mail: werkgeversdesk@zilverenkruis.nl

Social media

Over Zilveren Kruis

een gezond en vitaal bedrijf

Zilveren Kruis is met ruim 2,5 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u elke dag toegang heeft tot de beste zorg. Deze zorg kopen wij jaarlijks voor u in. Daarnaast maken we goede afspraken over de kwaliteit én prijs van behandelingen met zorgverleners, zoals ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Zo houden we de premie betaalbaar. Zilveren Kruis biedt naast individuele verzekeringen ook collectieve verzekeringen. We zijn de grootste collectieve zorgverzekeraar van Nederland.

Kiezen vanuit inzicht

Wij bieden u duidelijke informatie. Dit doen we onder andere via deze website, onze klantenservice aan de telefoon en via social media. Hiermee stellen wij u in staat om vanuit eigen inzicht de juiste keuzes te maken voor wat betreft de inhoud van een zorgverzekering. Daarnaast kan onze afdeling Zorgbemiddeling de klant helpen bij de keuze voor een zorgverlener. Zo krijgt u snel de beste zorg, zoveel mogelijk in de buurt.

Premie en kostenbewustzijn

De basisverzekering is in Nederland verplicht. Dit is door de overheid bepaald. Wij bieden naast deze basisverzekering, die voor iedereen gelijk is, verschillende aanvullende verzekeringen aan. Hierbij gaan wij kostenbewust te werk. Van elke euro premiegeld die wij ontvangen, besteden we 96 cent aan de zorg. De resterende 3 cent betreft beheerskosten van de organisatie en 1 cent is winst.

Producten en diensten

Zilveren Kruis heeft diverse verzekeringen die u helpen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het bevorderen van de gezondheid van uw werknemers.

Bedrijven van elk formaat, inclusief zelfstandig ondernemers zonder personeel, kunnen bij ons terecht voor een (collectieve) zorg-, verzuim-, WIA- of reisverzekering. Daarnaast heeft Zilveren Kruis een speciaal product op het gebied van gezondheidsmanagement: Present.

Voor uw bedrijf

Bedrijven zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien heeft u als ZZP-er uw eigen bedrijf of bent u eigenaar van een groot bedrijf met meer of minder dan 500 medewerkers.

Naast producten voor zelfstandig ondernemers, hebben wij ook verzekeringen voor managers bij de overheid, het onderwijs en de zorg. Kies hieronder de branche waarin u werkzaam bent voor meer informatie.