VORM Holding B.V.

VORM Holding B.V.

Branche
Bouw
Website
Overige informatie

www.bouw.vorm.nl

Bezoekadres:
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
Postadres:
Postbus 16
3350 AA Papendrecht
Telefoon: 078-6421300
E-mail: post@vorm.nl;  info@vorm.nl

Bedrijfsprofiel

VORM is een allround bedrijf. We zijn projectontwikkelaar en bouwer in één. We richten ons op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. We werken zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden. De omzet in 2010 ligt rond de 150 miljoen Euro en hebben ruim 280 medewerkers in dienst. Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht bestrijken wij als bouwer geheel West-Nederland en kijken wij als ontwikkelaar naar mogelijkheden in geheel Nederland.

We koesteren een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille. Onze acquisitie is erop gericht om al jaren vooruit projecten te verwerven met het oog op de continuïteit en kiezen er bewust voor om de orderportefeuille evenwichtig samen te stellen, gericht op de gehele breedte van de markt. De afgelopen jaren is onze focus ook gericht op projecten in de zorgsector.

Wij kunnen opdrachtgevers alle verantwoordelijkheid uit handen nemen door het gehele ontwikkel- en bouwproces over te nemen. Vanaf de initiatieffase tot en met de eindbelegging en vastgoedbeheer. Om die reden opereren wij vaak als bouwteampartner in veel projecten. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom voeren we onze activiteiten veilig en milieuvriendelijk uit. Inmiddels zijn wij thans doende om een beleid uit te zetten dat ons maatschappelijk verantwoord ondernemen verduidelijkt alsmede de duurzaamheid van onze projecten te vergroten.

Als lid van de NEPROM onderschrijven wij de integriteitsrichtlijnen van deze branchevereniging middels onze eigen bedrijfscode “Integriteit”.

 

Onze specialismen:

  • Onderhoud & Service
  • Utiliteitsbouw

  • Renovatie

  • Project & Gebiedsontwikkeling

  • Design & Construct