Van Merksteijn International

Van Merksteijn International

Branche
Building Materials
KvK nummer
06066814
Opgericht
1946
Aantal medewerkers
>500
Adres

Van Merksteijn International B.V.
Bedrijvenpark Twente 237
7602 KJ Almelo
Telefoon: (0546) 58 82 00
E‐mail: info@van-merksteijn.com

Social media

Over ons

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf. Op deze manier wordt er dagelijks zaken gedaan met klanten over de hele wereld. Onze deskundige mensen zorgen ervoor dat u een naadloze dienstverlening krijgt binnen en buiten Europa.
Al ruim 70 jaar zijn wij actief in de staalindustrie. Wat begon als een staalbouwbedrijf veranderde al snel tot één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld.
Wij produceren niet alleen, maar kunnen ook uw bestelling, waar en wanneer u wilt, leveren door middel van betrouwbare transporteurs, waar wij al jaren mee samenwerken. Van Merksteijn International is een sterke partner waar u op kunt bouwen.

Duurzaam ondernemen

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. We willen altijd meer, en continu, aandacht besteden aan de kwaliteit van processen en daarmee de producten, de arbeidsomstandigheden binnen Van Merksteijn en de bijkomende milieueffecten. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties.