UPC Business

UPC Business

Branche
Telecom
KvK nummer
33306448
Adres
UPC neemt in 2014 Ziggo over
Het moederbedrijf van UPC heeft Ziggo overgenomen. De enorme kabelaar die daardoor is ontstaan, gaat verder onder de naam Ziggo. Het is de grootste van Nederland met ruim vier miljoen huishoudens als klant.
Website

Priority Telecom is overgegaan in UPC Business

Join the network

UPC Business levert internet-, televisie-, telefonie- en netwerkoplossingen aan de zakelijke markt in Nederland. UPC Business vindt voor elke klant de beste oplossing om slimmer en effectiever te werken. Hiervoor hebben wij naast een hoogwaardig portfolio een netwerk van innovatieve partners tot onze beschikking. Door het combineren van verschillende diensten kunnen wij voor iedere klant de beste oplossing ontwikkelen én beheren.

UPC Business is eigenaar van een fijnmazig netwerk van meer dan 11.000 kilometer glasvezelkabel speciaal voor de zakelijke gebruiker. Via ons netwerk leveren wij een breed portfolio. Van zakelijk Fiber power voor de kleine ondernemer tot slimme VoIP-oplossingen voor organisaties met meerdere vestigingen. Van Collectieve Televisie voor hotels en woningcorporaties tot wholesalediensten voor wederverkopers. Ook is UPC Business al sinds 2003 koploper op het gebied van Voice over IP (VoIP).

De diensten van UPC Business hebben zich bewezen. Zo kiest 60% van de zorginstellingen voor ons, waaronder alle academische ziekenhuizen. Dat betekent voor u dat u zeker kunt zijn van de kwaliteit die wij leveren. Ook in de sectoren handel en industrie, zakelijke dienstverlening en overheid zijn wij toonaangevend.

UPC Business is onderdeel van UPC Nederland en UPC Business Europe. Wij sluiten u daarom aan op een lokaal fijnmazig glasvezelnetwerk, dat zich uitstrekt over heel Europa.Met internet van UPC Business kiest u voor een verbinding met een uitzonderlijke hoge betrouwbaarheid. Snelle down- en uploadsnelheden tegen concurrerende tarieven en altijd op uw persoonlijke situatie toegesneden. En: u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Groot Zakelijk

Wij zoeken de beste internetoplossing ook voor uw bedrijf.

Het is van vitaal belang dat uw organisatie 24/7 bereikbaar is. Zonder verbinding, kunnen klanten geen contact met u opnemen.

Met internet van UPC Business kiest u voor een verbinding met een uitzonderlijke hoge betrouwbaarheid. Snelle down- en uploadsnelheden tegen concurrerende tarieven en altijd op uw persoonlijke situatie toegesneden. En: u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Corporate internet
De internetverbinding met uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid

U verleent elektronische diensten of u heeft om andere redenen een snelle, betrouwbare internetverbinding nodig. Voor uw bedrijf is internet dus van vitaal belang. Want: geen verbinding, geen dienstverlening, ontevreden klanten.

Met Corporate Internet Access beschikt u over een betrouwbare en permanente internetverbinding. Door ons end-to-endbeheer heeft u geen omkijken naar verbindingen en routers. Wij bieden flexibele, schaalbare oplossingen die meegroeien met de wensen en behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers.

Corporate Internet
* Uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid

* Helder inzicht in kosten door geavanceerde rapportage

* Deskundige ondersteuning 24/7

Optionele Diensten Zakelijk Fiber Power

Internet via de kabel geeft u ongekende vrijheden op het internet. Om het maximale uit uw verbinding te halen, biedt UPC u een aantal extra diensten waarmee u met nog meer zekerheid uw zaken online kunt regelen. Voor deze optionele internet diensten, heeft u een UPC Zakelijk Fiber Power abonnement nodig. Wanneer u een UPC Zakelijk Fiber Power abonnement gaat bestellen, kunt u direct aangeven van welke extra internet diensten u gebruik wenst te maken.

Meer snelheid voor hetzelfde geld
Wilt u ook meer snelheid op de zaak? Zakelijk Fiber Power is speciaal ontwikkeld voor de kleine(re) ondernemer die de beste verbinding wil voor de laagste prijs.

Met Zakelijk Fiber Power heeft u een internetverbinding die tot 5 keer sneller is dan de concurrentie. Daarbij krijgt u natuurlijk de professionele service die uw bedrijf nodig heeft.