Unica Schutte ICT

Unica Schutte ICT

Branche
ICT
KvK nummer
50170758
Adres

Unica Schutte ICT Eindhoven
Science Park Eindhoven 5204
5692EG Son
Telefoon 088-222 2676
Email info@unicaschutte-ict.nl

Unica Schutte ICT Lemelerveld
Ambachtsweg 18
8152BA Lemelerveld

Website
Social media

Naast het advies over ICT oplossingen en de levering en de implementatie van ICT-netwerken, bedrijfscommunicatie en bedrijfssoftware, is Unica Schutte ICT in staat het beheer en onderhoud van ICT-installaties volledig uit te voeren.

Zo beschikt Unica Schutte ICT bijvoorbeeld over een professioneel datacenter dat op basis van de laatste technologische noviteiten invulling geeft aan de meest brede zin van ‘cloud computing’: een minimale beheer moeite en op aanvraag precies de juiste informatie voorhanden.

De visie van Unica Schutte ICT

Unica Schutte ICT meent dat ICT ondersteunend is aan het primaire proces en dat gebruikers daarbij centraal staan.

Hierbij heeft het bedrijf de ambitie om een toonaangevende full service ICT-dienstverlener te zijn voor haar relaties in Nederland en België.

Unica Schutte ICT adviseert, levert, implementeert, beheert en onderhoudt (repareert) vanuit verschillende specialismen, ten einde de doelstelling van zowel de klant als haar eigen organisatie te realiseren.

Onze missie

Het bedrijf staat dichtbij haar klanten om optimaal met ICT-diensten en oplossingen het primaire proces van de klant te ondersteunen.

Als betrokken partner verhogen we zowel de gebruikerservaring als de werknemerstevredenheid en vervullen we behoeften op het gebied van comfort, zorg, veiligheid, communicatie en duurzaamheid.

Branches

De diversiteit van het aantal oplossingen die het bedrijf haar klanten biedt, valt ook terug te zien in de diversiteit van klanten die zij bedient. De klanten van Unica Schutte ICT bevinden zich in zowel het MKB-, het MKB+ als het grootzakelijke segment.
Mede door de diversiteit aan klanten wordt het mogelijk om mee te liften op investeringen die het bedrijf al heeft gemaakt. Doordat het wiel van verschillende oplossingen al is uitgevonden en deze zodoende niet meer in de kinderschoenen staan kunnen bedrijven in het MKB- en MKB+, maar ook het grootzakelijke segment daarvan profiteren.
De diversiteit van de oplossingen die het bedrijf kan bieden laat ook meteen zien dat de diversiteit van de branches waarvoor deze oplossingen dienen zeer groot is. Zo levert Unica Schutte ICT totaaloplossingen aan bedrijven in de volgende branches: de verzorging, ziekenhuizen, gemeenten, scholen, de industriële sector, accountants- en advocatenkantoren, automaterialenzaken en vele meer.