Triple P Nederland B.V.

Triple P Nederland B.V.

Branche
Information Technology & Services
KvK nummer
67695477
Opgericht
1989
Aantal medewerkers
125
Adres

Bezoekadres
Nevelgaarde 60
3436 ZZ Nieuwegein

Postadres

Postbus 775
3430 AT Nieuwegein

Telefoon: +31 88 033 2500
Email: info@triple-p.nl

Website
Social media

Over Triple P

Triple P is een gespecialiseerde Nederlandse ICT systeem-integrator. Als Trusted Partner helpen wij onze klanten hun ICT-vraagstukken op te lossen. Dit doen wij zowel in de vorm van zelfstandige adviestrajecten als van architectuur-discussies ter voorbereiding van complete ICT-projecten. Zulke projecten worden vervolgens waar mogelijk turn-key en fixed price / fixed date opgeleverd. Onze specialisatie is de ICT-infrastructuur in het algemeen – en netwerken, backoffice systemen en unified communications oplossingen in het bijzonder. Wij werken daarbij samen met toonaangevende partners als Cisco, VMware, HP, Microsoft, Mitel en Citrix.

Belangrijke aspecten die bij veel van onze klanten spelen zijn het benutten van nieuwe technische mogelijkheden, het verhogen van de beschikbaarheid, het verlagen van de initiële en operationele kosten en het verminderen van risico’s door bijvoorbeeld de inrichting van uitwijk. Triple P is daarbij in staat om de verschillende disciplines binnen ICT-infastructuren zodanig te integreren, dat innovatieve mogelijkheden worden gecreëerd op basis van bewezen technologieën.

Onze dienstverlening is afgestemd op langdurige klantrelaties: advies, project-realisatie en beheer. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met een bovengemiddeld loyale klankenkring en een hoge klanttevredenheid. Wij zijn lid van branchevereniging ICT-Office en tevens ISO-9001 gecertificeerd.