Ten Brinke Group

Ten Brinke Group

Branche
Vastgoed
KvK nummer
09028930
Opgericht
1902
Aantal medewerkers
501-1.000
Adres

Burgemeester Van der Zandestraat 21
7051 CS Varsseveld

Postbus 36
7050 AA Varsseveld

Telefoon: (0315) 88 11 88

Website
Social media
Overige informatie
Specialismen: Woningbouw, Commercieel vastgoed, Binnenstedelijke herontwikkeling, Projectontwikkeling, Acquisitie grond en projecten, Turnkey bouwen, Gebiedsontwikkeling, Verkoop en beleggingen, Asset Management en Joint-ventures

Ten Brinke Group – al meer dan 115 jaar

De Ten Brinke Group is een vooruitstrevend bedrijf met een eigen identiteit en de traditie en soliditeit van een familiebedrijf.

Vandaag, met al de vierde generatie in het bedrijf, kent de Ten Brinke Group meer dan 115 jaar bouwkundig vakmanschap en vastgoed know-how. Van uitvoerend bouwbedrijf gegroeid tot een internationaal opererende, innovatieve bouwer, projectontwikkelaar, financier en belegger met ondertussen meer dan 1.000 werknemers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Meer dan 115 jaar ervaring op het gebied van vakkundig bouwen maakt de Ten Brinke Group tot een professionele en betrouwbare partner voor uw bouwproject.

Als internationaal succesvol vastgoedbedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland en met een omzet van circa 950 miljoen euro garanderen wij u topkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor alle onderdelen in het vastgoedproces zijn wij uw partij. Wij bieden u het complete scala: van de aankoop van grondstukken, het ontwerpen en ontwikkelen van concepten tot de uitvoering en financiering van het vastgoed.

Ook diensten zoals verkoop, verhuur en het property, facility en asset management maken deel uit van ons portfolio. Het is onze hoogste prioriteit om optimaal te voldoen aan uw persoonlijke eisen en wensen. We streven daarbij naar een probleemloze afwikkeling van alle te doorlopen (bouw)processen