Ten Brinke Group

Ten Brinke Group

Branche
Vastgoed
KvK nummer
09028930
Opgericht
1902
Aantal medewerkers
1.200
Adres

Ten Brinke Group
Burgemeester Van der Zandestraat 21
7051 CS Varsseveld

Postadres
Postbus 36
7050 AA Varsseveld

Telefoon: (0315) 88 11 88

Website
Social media
Overige informatie
Specialismen: Woningbouw, Commercieel vastgoed, Binnenstedelijke herontwikkeling, Projectontwikkeling, Acquisitie grond en projecten, Turnkey bouwen, Gebiedsontwikkeling, Verkoop en beleggingen, Asset Management en Joint-ventures

Ten Brinke – al bijna 120 jaar

Ten Brinke is een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no-nonsense cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur.
Vandaag, met al de vierde generatie in het bedrijf, kent Ten Brinke al bijna 120 jaar bouwkundig vakmanschap en vastgoed know-how. Van uitvoerend bouwbedrijf gegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst. Samen met circa 1200 medewerkers werken wij aan zeer diverse projecten en genereren we een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bijna 120 jaar ervaring op het gebied van vakkundig ontwikkelen en bouwen maakt Ten Brinke tot een professionele en betrouwbare partner voor uw ontwikkel- en bouwproject.

Als internationaal succesvol vastgoedbedrijf garanderen wij u topkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor alle onderdelen in het vastgoedproces zijn wij uw partij. Wij bieden u het complete scala: van de aankoop van grondstukken, het ontwerpen en ontwikkelen van concepten tot de uitvoering en financiering van het vastgoed. Ook diensten zoals verkoop, verhuur en het property, facility en asset management maken deel uit van ons portfolio.

Optimaal voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klant en/of partner is onze hoogste prioriteit. We streven hierbij naar een probleemloze afwikkeling van alle te doorlopen (bouw)processen.