Sweco Nederland

Sweco Nederland

Branche
Advies- en Ingenieursbureau
KvK nummer
30129769
Opgericht
1915
Aantal medewerkers
14.500 wereldwijd
Adres

Sweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Telefoon 088 811 6600
E-mail info@sweco.nl

Website
Social media

Strategie

Het bedrijfsmodel van Sweco is gedecentraliseerd en berust op de nabijheid tot onze klanten. Elke klant moet het gevoel hebben dat de adviseurs van Sweco zijn bedrijf door en door begrijpen. Alleen dan kunnen we een bedrijfspartner zijn die zich werkelijk inzet voor de klant en in staat is waarde te creëren in alle aspecten van stedelijke ontwikkeling.

KWALITEIT, EFFICIENCY EN KLANTWINSTGEVENDHEID

Door onze tijd en middelen zo efficiënt mogelijk te benutten voorzien we onze klanten van winstgevendheid en hoge kwaliteit. Om te garanderen dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, meten we op regelmatige basis de klanttevredenheid en voeren we verbeteringen door wanneer dat nodig is.

TALENT EN TOEWIJDING

Sweco is de som van de expertise, ervaring en inzet van onze medewerkers. Elke individuele medewerker maakt verschil voor het uiteindelijke resultaat. Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van toptalent is een essentiële voorwaarde om de behoeften van onze klanten te kunnen vervullen. Het vraagt dan ook de nodige toewijding om talent te identificeren en in staat te stellen succesvol te zijn.

ONZE BELOFTE AAN DE KLANT

Als adviseurs zijn we volledig toegewijde zakenpartners, we zijn gemakkelijk om zaken mee te doenen samen leveren we de meest toegankelijke en brede expertise.

De toekomst mag voor anderen misschien ver weg lijken, bij Sweco zitten we er al midden in. Onze specialisten op het gebied van gebouwinstallaties werken op dit moment aan de binnenomgeving van een nieuw ziekenhuis dat over 5 jaar patiënten zal ontvangen. Onze verkeerskundig ingenieurs analyseren op dit moment een nieuwe ondergrondse metrolijn die over 10 jaar voor reizigers wordt opengesteld. En onze architecten werken op dit moment aan het ontwerp van wat over 15 jaar een bruisende, dynamische nieuwe stadswijk zal zijn. Het is Sweco’s werk om altijd een stap vooruit te zijn. Voor veel mensen worden de resultaten van ons werk in de toekomst werkelijkheid.

U mag hoge verwachtingen hebben van uw samenwerking met Sweco. Wij beloven u de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Samenwerken met ons is gemakkelijk en wij doen alles wat we kunnen om uw behoeften beter te begrijpen dan wie dan ook. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt rekenen op een oplossing van Sweco.

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, heet een omzet van circa 1,7 miljard euro (pro forma 2015) en is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm.