Hartstad Zwolle

Hartstad Zwolle

Branche
Government Administration
KvK nummer
08218173
Opgericht
1226
Aantal medewerkers
>1.000
Adres

Stad Zwolle
Grote Kerkplein 15
8011 PK Zwolle

Postadres:
Postbus 10007
8000 GA Zwolle

Telefoon: (accountmanager Gert Engelsman) 06-11 69 54 90
E-mail: G.Engelsman@zwolle.nl

Website
Social media

Over Hartstad Zwolle

Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samen doen en samen optrekken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio.

Het gaat goed met Zwolle en daar blijven we ons voor inzetten. ‘Werken aan het Zwolle van morgen’ luidt ons motto. We benutten de groei om de kwaliteit van de stad te vergroten; we maken een sprong in stedelijkheid met behoud van de bijzondere eigenschappen van Zwolle. We investeren gericht in strategische thema’s, zoals human capital, klimaatadaptatie, het centrumgebied en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen. Immers, werken aan het Zwolle van morgen betekent investeren in het Zwolle van nu.

En investeren dat doen we niet alleen, maar samen met inwoners, bedrijven, en organisaties. Daarin zoeken we actief de samenwerking op. We kijken waar de energie en dynamiek zit in de stad en sluiten daarbij aan. We dagen partijen uit samen met ons te investeren in deze bijzondere stad. Kortom, de stad staat centraal in alles wat we doen.

Dat zie je terug in onze werkwijze en in hoe we georganiseerd zijn. We zijn gastvrij, geven ruimte aan initiatieven en denken in kansen. Daarbij werken we integraal vanuit burgerlogica, met optimale inzet van talenten.

Onze kernwaarden vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid en vakmanschap (de vier V’s) leiden ons handelen. Met elkaar bewegen we naar een flexibele netwerkorganisatie waar we, met respect voor ieders rol, werken voor de stad en de regio.