SPIE Nederland

SPIE Nederland

Branche
Bouw
Aantal medewerkers
28.500 ww
Overige informatie

Hoofdkantoor

SPIE Nederland B.V.
Huifakkerstraat 15
4815 PN?? Breda
Postadres:
Postbus 2265
4800 CG?? Breda
tel. +31 (0)76 544 54 44
E-mail: info.beheer@spie.com

Wij staan voor u klaar

SPIE Nederland B.V. is onderdeel van de SPIE SA groep, welke in meer dan 30 landen actief is in de dienstverlening en productlevering. Door een netwerk van 400 regionale buurtvestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij de klant. SPIE SA, gevestigd in Cercy, Frankrijk, met een omzet van ongeveer € 3.7 miljard (2009) en meer dan 28.500 medewerkers.

SPIE Nederland B.V. heeft meerdere divisies: SPIE-Building Systems, SPIE-Infra, SPIE-Industrie, SPIE-Technology en SPIE-Controlec Engineering.

SPIE levert engineering, services en expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van elektrotechnische, industriële, infra en communicatie installaties op laag-, midden- en hoogspanningsgebied, werktuigbouwkunde, HVAC-techniek, spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

De activiteiten bieden u een scala van diensten aan om uw energie- en procesvoorzieningen zo betrouwbaar en zo economisch mogelijk te laten functioneren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Beleid

Binnen SPIE Nederland B.V., willen wij ons manifesteren als een topleverancier van integrale multidisciplinaire diensten en projecten. Dit willen wij bereiken: door een langdurige vaste relatie met u als klant, door onze producten en diensten te laten voldoen aan de verwachting van u als klant, door een sterke financië le positie die gezond en winstgevend is, door teamwork en motivatie van de medewerkers en een optimale inzet van mensen en middelen en door continue opleidingen en trainingen.

Vakmensen

Bij SPIE Nederland B.V. staat een hecht team professionele en gemotiveerde vakmensen voor u klaar. Personeelstrainingen zorgen ervoor dat we ieder moment een modern en adequaat antwoord op uw vraagstuk kunnen geven. En dat doen we op een wijze die een prettige atmosfeer en een goede verstandhouding met alle betrokkenen in de hand werkt.