SLTN Inter Access

SLTN Inter Access

Branche
ICT
KvK nummer
32120648
Opgericht
1979
Aantal medewerkers
700
Adres

Bezoekadres
Colosseum 9
1213 NN  Hilversum

Postadres
Postbus 840
1200 AV  Hilversum
Telefoon 035-6888400
E-mail info@interacces.nl

Website

SLTN Inter Access Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie.

Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op! Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al vele jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht en langdurig partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers.

Wij bedenken, bouwen en beheren duurzame en innovatieve ICT oplossingen. Dat doen wij bij de overheid, de gezondheidszorg, in de financiële dienstverlening,  de industrie en in de zakelijke dienstverlening. 

SLTN Inter Access (SLTN) heeft een duidelijk visie inzake de positionering van IT binnen uw onderneming. Het opleidingsniveau van onze medewerkers is hoog, zo ook onze kwaliteit en de motivatie om u van dienst te zijn. Onze cultuur is open en pragmatisch. 

In onze ogen is ICT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, dè belangrijkste grondstof om succesvol te ondernemen.En juist daar maakt SLTN het verschil. Wij denken niet alleen met u mee, wij maken integraal onderdeel uit van uw organisatie door pro-actief mee te denken en samen met u de uitdagingen ten behoeve van de digitale transformatie aan te gaan.