Samsung Electronics Benelux B.V.

Samsung Electronics Benelux B.V.

Branche
Electronica
KvK nummer
27157139
Adres

Hoofdkantoor
Samsung Electronics Benelux
Evert van de Beekstraat 310
1118 CX Schiphol
Telefoon: 088-9090100

Website
Social media

De filosofie van Samsung

Bij Samsung Electronics volgen we een eenvoudige bedrijfsfilosofie: wij wijden ons talent en onze technologie aan het creëren van superieure producten en diensten, die een bijdrage leveren aan een betere wereldmaatschappij.

Elke dag brengen onze mensen deze filosofie in de praktijk. Onze leiders zoeken naar de grootste talenten in de wereld en bieden hen de middelen die nodig zijn om uit te blinken op hun terrein. Het resultaat is dat al onze producten – variërend van geheugenchips waarmee bedrijven cruciale kennis opslaan tot mobiele telefoons die mensen in verschillende werelddelen met elkaar in contact brengen – de kracht hebben om levens te verrijken. En daar gaat het om bij het creëren van een betere wereldmaatschappij.

Onze bedrijfswaarden

Wij geloven dat een leven volgens sterke principes de sleutel vormt tot goed zakendoen. Bij Samsung staan een rigoureuze gedragscode en deze kernwaarden centraal bij elk besluit dat we nemen:

Mensen

Eenvoudig gezegd staat een bedrijf gelijk aan haar mensen. Bij Samsung willen we onze mensen talloze kansen bieden, zodat ze zich volledig kunnen ontplooien.

Perfectie

Alle activiteiten van Samsung worden gedreven door een onstuitbare passie voor perfectie—en een onwrikbare inzet om de beste producten en diensten op de markt te ontwikkelen.

Verandering

In de snelle wereldeconomie van vandaag de dag, die continu verandert, is innovatie cruciaal om als bedrijf te kunnen overleven. Wij richten ons al 70 jaar lang op de toekomstige behoeften en eisen van de markt, zodat we het succes van ons bedrijf op de lange termijn veilig kunnen stellen.

Integriteit

Onze ethische werkwijze vormt de basis voor ons bedrijf. Wij laten ons bij al onze activiteiten leiden door een moreel kompas dat borg staat voor eerlijkheid, respect voor alle belanghebbenden en volledige transparantie.

Gedeelde welvaart

Een bedrijf kan pas succesvol zijn als het welvaart en kansen creëert voor anderen. Samsung wil zich wereldwijd en in alle gemeenschappen waarin het bedrijf actief is verantwoordelijk opstellen ten opzichte van de maatschappij en het milieu.