QNH Consulting B.V.

QNH Consulting B.V.

Branche
ICT
KvK nummer
54490928
Opgericht
2004
Aantal medewerkers
500
Adres

Vestiging Amsterdam
Hogehilweg 24
1101 CD Amsterdam
Telefoon: +31 20 460 9609
E-mail: info@qnh.nl

Vestiging Rotterdam
Bahialaan 100, Brainpark III
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 10 333 0813
E-mail: info@qnh.nl

Vestiging Groningen
Friesestraatweg 211c
9743 AD Groningen
Telefoon: +31 50 520 1888
E-mail: qnhnoord@qnh.nl

Vestiging Eindhoven
High Tech Campus 32
5656 AE te Eindhoven
Telefoon: +31 40 2305624
E-mail: qnhzuid@qnh.nl

Vestiging Maastricht
Amerikalaan 100
6199 AE Maastricht Airport
Telefoon: +31 43 207 3050
E-mail: qnhzuid@qnh.nl

Vestiging Hasselt (België)
Kempische Steenweg 293/29
B-3500 Hasselt
België
Telefoon: +32 11 77 12 77
E-mail: qnhbelgium@qnh.be

 

Website
Social media

 

Over ons

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme IT oplossingen. Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit doen we middels de thema’s Cloud, Business Analytics, Digital Experience, Blockchain en Security. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We zijn als early implementer en trusted advisor, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT.

Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën.  Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: Partnership in IT.

Missie & Visie

Missie: Partnership in IT

Organisaties helpen continu waarde te halen uit het altijd wisselende IT landschap.

Visie:

Veranderingen gaan steeds sneller. Organisaties moeten daarin mee. Als ‘trusted advisor’ helpen wij organisaties in deze dynamiek met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We werken vanuit de visie dat ruimte voor innovatie en groei ontstaat door het IT landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren.

Dat doen we door oplossingen te ontwikkelen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die klaar zijn voor de toekomst.

Met onze dienstverlening spelen wij in op de behoeften en prioriteiten van onze klanten. Door goed te luisteren en samen te kijken naar de best passende oplossing. En in een veranderende markt beweegt onze dienstverlening mee.

MVO

Als IT dienstverlener zijn we ons bewust van de wereld om ons heen. Wij groeien en delen dit graag met anderen die het minder goed getroffen hebben. Wij zijn trots op het feit dat we onze kennis, kunde en technologie inzetten voor een betere wereld en gezondere business.

Zo zet QNH haar kennis en ervaring in om diverse (kinder)hulporganisaties te ondersteunen, vanuit de gedachte dat je alleen kunt groeien als je van én met elkaar leert en deelt.

Halverwege 2017 ontvingen we vanuit DNV het officiële MVO certificaat Management Systeem Certificatie MVO Prestatieladder 3. De certificatienorm MVO Prestatieladder voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken.

Partners

Wij geloven dat focus noodzakelijk is om te kunnen doen waar je goed in bent. Daarom gaan wij langdurige relaties aan met bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun vakgebied. Organisaties die, net als QNH, gedreven worden door passie voor hun werk en aansluiten op onze dienstverlening en kwaliteitsnormen. Kennis, kunde en ervaring worden gebundeld in krachtige totaaloplossingen. Op deze manier kunnen we van elkaar leren en blijven innoveren. Zo optimaliseren we onze dienstverlening en kunnen we meerwaarde bieden aan onze kanten.

Organisatie

QNH Consulting is opgericht in 2004. Ruim 470 professionals hebben de kennis en ervaring in huis om organisaties beter te laten presteren vanuit de visie dat ruimte voor innovatie ontstaat door het IT landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren.

We doen dit vanuit vestigingen in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, ’s Hertogenbosch, Maastricht en Hasselt (België). QNH is recent overgenomen door Egeria en zal op termijn samengevoegd worden met ICT dienstverlener ilionx.

Het directieteam van QNH Consulting bestaat uit Hen Snackers en Erwin van den Bosch, met daarbij de operationeel directeuren Gert-Jan de Volder (regio Noord), Don Spronck (regio Zuid) en Sjoerd Hobo (regio Midden). Voor QNH Perfectview is Roy van Gellekom verantwoordelijk.