Nationale Borg

Nationale Borg

Branche
Finance - Verzekeringen
KvK nummer
33011659
Opgericht
1893
Aantal medewerkers
90
Adres

NATIONALE BORG Nederland
Keizersgracht 165
1016 DP Amsterdam
Postbus 955
1000 AZ Amsterdam
Tel: +31-(0)20 553 39 00
E-mail: info@nationaleborg.nl

NATIONALE BORG België
Uitbreidingstraat 66
2600 Antwerpen
Tel: +32-(0)3 285 98 80
E-mail: nationaleborg@nationaleborg.be

NATIONALE BORG REINSURANCE
Kaya Mensing 18
Curaçao
Tel: +599 (0)9 465 18 66
E-mail: nationaleborg@nationaleborg.com

NATIONALE WAARBORG
Dukatenburg 84/B4
3437AE Nieuwegein
Postbus 169
3720 AD Bilthoven
Tel: +31-(0)30 220 55 46
E-mail: info@nationalewaarborg.nl

Social media

De specialist in afdekken van financieel risico

Nationale Borg is een kleine specialist met een voortreffelijke track record en een uitstekende reputatie. Met ruim 90 man sterk zijn we als verzekeraar al 117 jaar de belangrijkste verstrekker van bankgaranties voor het bedrijfsleven in Nederland. En via Nationale Borg Reinsurance als herverzekeraar participeren we in de garantie- en kredietverzekeringsportefeuilles van verzekeraars over de hele wereld.

Wij zijn gespecialiseerd, en dat biedt u voordelen

Nationale Borg is een financieel sterk en solide bedrijf. We overtreffen de solvabiliteitseisen van onze toezichthouders en Standard & Poor’s (S&P) heeft ons een A- rating toegekend.

Door onze samenwerking met een panel van de grootste en meest gerenommeerde herverzekeraars ter wereld zijn wij ook in staat om grote engagementen aan te gaan. Als lid van de International Credit Insurance and Surety Association (ICISA), de Panamerican Surety Association (PASA) en van de Surety and Fidelity Association of America (SFAA) hebben wij toegang tot een wereldwijd netwerk van buitenlandse correspondenten. Daarnaast werken wij met verschillende banken samen om u overal ter wereld van dienst te kunnen zijn.

Specialisme biedt u voordelen

Het specialisme van Nationale Borg biedt u meerdere voordelen. U weet met wie u zaken doet, de mensen die u spreekt zijn deskundig en kennen u en uw bedrijfstak door en door.

Bij de Nationale Borg doet u zaken met uw eigen relationship manager. Als persoonlijk aanspreekpunt kent hij uw branche en zoekt hij met u naar de beste oplossing.

Wij hebben een gedegen kennis in huis op vele gebieden, waaronder douaneregelingen en bijbehorende fiscale aangelegenheden. Daarmee zijn we experts in het stellen van garanties ten behoeve van im- en export en van accijnsgoederen. Maar we zijn in veel meer sectoren actief. Zo tellen wij bijvoorbeeld een groot aantal van de grootste Nederlandse bouwbedrijven tot onze klanten.

Bij Nationale Borg werken we nog met de menselijke maat. Dat kan nog binnen een bedrijf met ruim 90 medewerkers. Onze klanten roemen dan ook onze dienstverlening; we zijn ter zake kundig, we zijn snel, we doen wat we beloven en bovendien hebben we een persoonlijke en vriendelijke benadering van onze klanten. Dat zeggen wij niet, maar onze klanten.