LTP Business Psychologists

LTP Business Psychologists

Branche
adviesbureaus
Website
Overige informatie

LTP Business Psychologists

Prof. W.H. Keesomlaan 10

1183 DJ Amstelveen

 

Postbus 75910

1070 AX Amsterdam

 

Telefoon: (020) 305 04 00

E-mail: info@ltp.nl

 

LinkedIn: LTP Business Psychologists

Een team van ervaren bedrijfspsychologen, economen en bedrijfskundigen. Wij voorzien u van de beste inzichten en adviezen om uw medewerkers of organisatie beter te laten presteren.

Wat ons motiveert
Als bedrijfspsychologen zijn wij altijd op zoek naar wat mensen daadwerkelijk beweegt. Want, als mensen weten wat hen beweegt, komen ze ook daadwerkelijk in beweging. Mensen die luisteren naar hun drijfveren en ambities, komen beter tot hun recht, zullen beter presteren. Een organisatie waar de juiste personen zijn geselecteerd voor de klus, zal beter presteren. Een team dat goed samenwerkt en waar focus en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn, zal beter presteren. Leiders die vertrouwen weten te winnen en duidelijkheid koppelen aan aandacht en waardering, zullen betere prestaties bereiken. Mensen zijn de basis van alle succes. Wat ons motiveert is de wetenschap dat wij kunnen bijdragen aan dat succes.

Uitgebreide dienstverlening
Onze dienstverlening kenmerkt zich door het verlenen van inzicht en advies over wat mensen beweegt. Maar altijd in de context van de vraagstelling: Wie is het best geschikt voor de functie? Kan deze persoon zich nog verder ontwikkelen? Hoe kom ik beter tot mijn recht in mijn huidige rol? Wie zijn de echte talenten van de organisatie? Hoe kan dit team beter gaan functioneren? Hoe wordt de organisatie slagvaardiger?

Jarenlange ervaring en expertise
LTP is opgericht in 1927, als een afsplitsing van de Vrije Universiteit. Daarmee zijn wij een van de oudste adviesbureaus van Nederland. We beschikken over een rijk palet aan instrumenten en adviesdiensten, soms in eigen huis ontwikkeld en soms in samenwerking met universiteiten. Wij werken nauw samen met opdrachtgevers uit alle branches in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en een groot aantal overheidsorganisaties. Internationaal werken we samen met partnerbureaus in Europa, Aziƫ en Amerika. Al deze contacten helpen ons te leren en verder te ontwikkelen.

Nationaal & internationaal aanwezig
In Nederland hebben we vier eigen vestigingen: in Amstelveen (hoofdkantoor), Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Wereldwijd werken wij samen met een netwerk van partnerbureaus. Zo kunnen wij ook internationaal opererende organisaties goed bedienen.