Legian

Legian

Branche
ICT - Consultancy & Networkservices
KvK nummer
27164662
Opgericht
1995
Aantal medewerkers
140
Adres

Bezoekadres
Adriaan Goekooplaan 3
2517 JX  ‘s-Gravenhage

Postadres
Postbus 85945
2508 CP  ‘s-Gravenhage
Telefoon: 070-302 99 22
E-mail: info@legian.nl

Website
Social media

Wie is Legian

Legian is een onafhankelijk adviesbureau dat, sinds 1996, werkt op het snijvlak van ICT en organisatie. Volgens Computable behoort Legian tot de honderd sterkste ICT-bedrijven.

Wat doet Legian

Wij bieden ondersteuning bij de exploitatie en doorontwikkeling van ICT-infrastructuren en ICT-beheerorganisaties. Wij zorgen voor een optimale inrichting en beheer van ICT-omgevingen, tegen realistische investeringen. Hierbij behartigen wij te allen tijde de belangen van onze opdrachtgevers.

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie leveren constant nieuwe mogelijkheden voor spraak, data en video. En kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een effectieve en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Onze medewerkers hebben actuele kennis en ervaring op onder meer de volgende gebieden: bedrijfsnetwerken, ‘openbare’ netwerken, in-/outsourcing, begeleiden van aanbestedingen, cloudcomputing en informatiebeveiliging.

Missie

Het ondersteunen van klanten bij het halen van hun business doelstellingen door onafhankelijke adviezen, resultaatgerichte projecten en excellente operationele ondersteuning. In de snel veranderende wereld waarin de eisen aan de ICT infrastructuur steeds nauwer verweven zijn met de doelstellingen van onze opdrachtgevers, zijn wij vooral een partner die een bijdrage levert aan deze doelstellingen. Helder, pragmatisch en gericht op het belang van de opdrachtgever.

Aanpak

Onze aanpak is pragmatisch en ‘down to earth’, met respect voor de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Bij de uitvoering van onze dienstverlening staan de kernwaarden kwaliteit en flexibiliteit altijd voorop.