KPN

KPN

Branche
Telecom
Aantal medewerkers
>19.000 NL
Adres

Hoofdkantoor
Koninklijke KPN N.V
Maanplein 55
2516 CK Den Haag

Postadres:
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Telefoon: 070-3434343

KPN/Zakelijke Markt
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Telefoon: (070) 343 43 43

KPN /Corporate Market
Rontgenlaan 75
2719 DX Zoetermeer
Postbus 2
2700 AA Zoetermeer

Telefoon: 088-661 00 00
www.kpn.com/corporatemarket

KPN ICT Consulting
Rontgenlaan 75
2719 DX Zoetermeer
Postbus 2
2700 AA Zoetermeer

Telefoon: 088-661 00 00
E‐mail: info.consulting@kpn.com
www.kpn.com/consulting
vacatures.kpnconsulting.nl

KPN/IT-Solutions
Rontgenlaan 75
2719 DX Zoetermeer
Postbus 2
2700 AA Zoetermeer

Telefoon: 088-661 00 00
e-mail: itsolutions@kpn.com
www.kpn.com/itsolutions

Website
Social media

De Missie van KPN | Voel je vrij

KPN ziet ontwikkelingen als virtual reality, medische diagnoses op afstand, bewegingsafhankelijke straatverlichting en zelfrijdende auto’s. Het zijn dingen die ons leven veranderen op weg naar een steeds meer verbonden toekomst.

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door mensen te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en om tegelijkertijd een welvarender en schonere wereld te creëren.

Ons bedrijf gelooft in de kracht van verbinding, al bijna anderhalve eeuw lang. In 1881 maakten wij het openbare telefoonnet van Nederland. Op kleine schaal maakte ons land voor het eerst kennis met het wonder van telecommunicatie. Het was de basis voor het wijdvertakte netwerk van vandaag, dat tot alle uithoeken van het land reikt.

Stuurden we via de telegraaf nog alleen maar ‘piepjes’ door, vandaag de dag gaan er elke seconde van de dag omvangrijke informatiestromen door onze kabels, antennes en zendmasten. Telefoongesprekken, maar vooral steeds meer data. Van WhatsApp-berichten tot televisieprogramma’s, van Spotify-muziek tot werkdocumenten. Daar bovenop komen nog eens een keer de bits en bytes die worden verstuurd zonder dat daar een mens aan te pas komt. Slimme meterkasten die zelf de meterstanden doorgeven of vuilniscontainers die melden dat ze vol zitten.

We staan er misschien niet altijd bij stil, al deze technologie heeft grote invloed op ons leven. Met je smartphone sta je in contact met de wereld om je heen. De technologie van ons stelt je in staat om te doen wat jij leuk of belangrijk vindt. Je favoriete serie kijken wanneer het jou uitkomt en werken waar je wilt. Wie verbonden is, kan zich vrij voelen. Tijd en locatie vormen geen belemmering meer.

Ook op een meer onzichtbare manier maakt technologie ons leven aangenamer. Slimme toepassingen die bijdragen aan minder energieverbruik of die de zelfredzaamheid van patiënten en ouderen vergroten. Ze helpen Nederland verder door het duurzamer, veiliger en aangenamer te maken. En dat is nog maar het begin. Het hoogwaardige en fijnmazige netwerk van ons biedt een onuitputtelijke hoeveelheid aan mogelijkheden. Door mensen met elkaar te verbinden maken we ons leven vrijer, leuker en makkelijker. Nu en in de toekomst.

Onze ambities

Daarnaast willen wij voorop blijven lopen in duurzaamheid. Ondanks de voortdurend groeiende hoeveelheid data die via onze netwerken wordt verstuurd, zijn wij in staat het energieverbruik elk jaar weer te verminderen. Sinds 2015 opereren wij 100% klimaatneutraal en gebruiken we alleen nog maar groene energie. In de toekomst blijven we onszelf doelen stellen om de invloed op onze leefomgeving nog kleiner te maken.

Technologie moet begrijpelijk en eenvoudig zijn. Geen moeite. Geen gedoe. Het moet bovendien betrouwbaar zijn. Thuis, op het werk en onderweg. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in innovatie. Zo voelen onze klanten zich vrij met de beste producten en diensten.