EIT InnoEnergy

EIT InnoEnergy

Branche
Sustainable Energie
KvK nummer
51418886
Opgericht
2010
Aantal medewerkers
350
Adres

EIT InnoEnergy
John F. Kennedylaan 2
5612 AB Eindhoven
The Netherlands

E-mail: benelux@innoenergy.com

Website
Social media

EIT InnoEnergy is de drijvende kracht achter innovatie voor duurzame energie in heel Europa

We ondersteunen innovatie en investeren daarin tijdens het hele traject – van opleiding tot eindgebruiker. Via ons netwerk van partners verbinden we partijen in heel Europa, waarbij we niet alleen uitvinders en bedrijfsleven samenbrengen, maar ook afgestudeerden en werkgevers, onderzoekers en ondernemers en bedrijven en markten.
We zijn actief op drie essentiële terreinen van de innovatiemix:

Onderwijs, om een bijdrage te leveren aan een reservoir van goed opgeleide en ambitieuze arbeidskrachten die de eisen op het vlak van duurzaamheid begrijpen en tegelijkertijd oog hebben voor wat de sector nodig heeft.
Innovatieprojecten, om ideeën, uitvinders en bedrijfsleven samen te brengen om innovatieve technologieën en businessconcepten te ontwikkelen met als eindresultaat, commerciële producten en diensten die internationaal verkocht worden.
Business Creation Services (diensten bij het opzetten van bedrijven), om ondernemers en start-ups te ondersteunen die met hun innovatieve aanbod zorgen voor uitbreiding van Europa’s energie-ecosysteem.

Het samenbrengen van deze disciplines zorgt voor een maximale impact van elke discipline afzonderlijk, brengt de ontwikkeling van markt klare oplossingen in een stroomversnelling en creëert een vruchtbare omgeving waarin we de innovatieve resultaten van ons werk aan de man kunnen brengen.

EIT InnoEnergy werd opgericht in 2010 en wordt ondersteund door het Europees Instituut voor innovatie en technologie (EIT).