ICT Group N.V.

ICT Group N.V.

Branche
ICT
KvK nummer
24186238
Opgericht
1978
Aantal medewerkers
1.000
Adres

Bezoekadres ICT Group N.V.

Weena 788
3014 DA Rotterdam

Postadres

Postbus 6663
3002 AR Rotterdam

Telefoon: 088 908 2000
E-mail: info@ict.nl

Website
Social media
Overige informatie
Specialismen Embedded software engineering, Process automation, Industrial automation, Application development, Webapplication development, Cloud Computing, Logistics, Industrial Automation, Automotive, Machine & Systems, Energy, Healthcare en Digital Transformation

De wereld om ons heen verandert snel en digitale transformatie heeft een aanzienlijke impact op onze manier van leven en zakendoen. Dit biedt een enorm potentieel om de wereld slimmer te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. ICT Group wil eraan bijdragen om de wereld elke dag een stap slimmer te maken.

ICT Group is een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor industriële technologie. Onze 1.500 toegewijde technische professionals voorzien onze klanten van hoogwaardige diensten waaronder: werving en detachering, testen en training, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen, consultancy en managed services.

Met een track record van meer dan 40 jaar beschikt ICT Group over zowel uitgebreide multi-domein expertise als diepgaande branchekennis. Door de combinatie van deze sterke punten met overtuigende technologische oplossingen bevinden wij ons in een unieke positie om onze klanten te helpen hun bedrijfsprocessen efficiënter, flexibeler, eenvoudiger, veiliger en – als gevolg daarvan – duurzamer te maken.