Hipex BV

Hipex BV

Branche
Magento hosting
KvK nummer
65059247
Opgericht
2008
Aantal medewerkers
10
Adres

Hipex HQ
Herenstraat 49A,
3911 JB Rhenen
Email: info@hipex.io
Telefoon: 085-888 77 54

Website
Social media

Wij zijn Hipex

Onze exclusieve focus op Magento is een belangrijke verklaring voor onze performance prestaties. Hipex heeft een obsessie met nieuwe techniek. Dat geeft jou – en ons – een heel dikke voorsprong.

Hoe het begon

Hipex is rond 2008 ontstaan, deels uit frustratie, deels uit nieuwsgierigheid. Het viel ons op dat grote, complexe webshops regelmatig kampen met hosting gerelateerde problemen. Juist op de momenten dat het gas er vol op moet, is de techniek een belemmering.

We hadden al verstand van hosting, maar we hadden nog meer verstand van Magento. Dat leek ons een voordeel. Wat wij voor ogen hadden – en nog steeds hebben – is een Magento hosting platform dat 100% is toegesneden op de specifieke eisen van Magento.

Door het dak

We gebruikten een notoir problematische Magento shop als testcase. Tot onze eigen verbazing hadden we binnen enkele dagen een hostingplatform staan waarop alles vlekkeloos liep. Sterker nog: de performance parameters gingen door het dak, niet een beetje maar op het radicale af.

Al onze klanten zien hetzelfde gebeuren met hun webshops. Tot op de dag van vandaag hebben we een aantoonbare voorsprong op onze concurrentie. Met de nadruk op aantoonbaar: we bieden iedere mogelijke nieuwe klant de optie om ons 30 dagen kosteloos uit te proberen.

Hypersnel, hypertransparant

Ons belangrijkste motto is misschien wel: geloof ons niet, test ons. We leggen al onze kaarten graag op tafel. Wat gebeurt er met je Magento shop als je bij ons host? Wat is het verschil met een eventuele huidige host? We leggen de verschillen graag helder naast elkaar.

Vaak is het verschil zo veelzeggend dat testers direct klanten worden. Inmiddels hebben we ruim 600 klanten en blijven we groeien. Dit komt omdat we je van begin tot eind aan de hand meenemen en er absoluut voor zorgen dat je overstap naar Hipex een schot in de roos zal zijn.

Nuchtere aanpak

We houden kantoor in Elst, maar ons echte werkterrein zit in de netwerken en serverparken die de hele wereld omspannen. Onze gemoedelijke en nuchtere Gelderse werkhouding krijg je er gratis bij.

Altijd als eerste op kansrijke technieken. Volledige transparantie: alles wat we zeggen, mag je testen. Bovengemiddeld scherpe prijzen. Een exclusieve focus op ambitieuze webshops. Dat is waarvoor je bij Hipex aanklopt.

Een goed gevoel? Altijd wat mee doen. Test ons vandaag nog of bel voor een prettig gesprek.