HeadFirst B.V.

HeadFirst B.V.

Branche
ICT
KvK nummer
34091804
Opgericht
1994
Aantal medewerkers
100
Adres

Bezoekadres
Polaris Avenue 33
(Transpolisgebouw)
2132 JH  Hoofddorp

Postadres
Postbus 2016
2130 GE  Hoofddorp
Telefoon: 023-5685630
E-mail: first@firstinict.nl

Website
Social media

HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via ons aan bij Opdrachtgevers. En Opdrachtgevers huren alle aanwezige kennis uit dit onafhankelijke kennisnetwerk via ons in. Ons uitgangspunt: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek voor de juiste periode.

Alle zorg uit handen

In de 20 jaar dat we bestaan, hebben we veel ervaring opgedaan met risico’s met betrekking tot externe inhuur, bijbehorende wet- en regelgeving en administratie. Zo zorgen we ervoor dat alles perfect geregeld wordt: van verzekeringen tot contracten en de administratieve afhandeling.

HeadFirst Select

We kijken altijd vooruit, om onze dienstverlening te blijven vernieuwen. In 2011 introduceerden we HeadFirst Select: de eerste online marktplek voor tijdelijke capaciteit. Hiermee bieden we Zelfstandig Professionals, Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers de mogelijkheid om elkaar rechtstreeks te vinden, zonder tussenkomst van een bemiddelaar. Snel en effectief. We verzorgen uiteraard wel alle administratieve rompslomp omtrent de gemaakte match.

Blijven ontwikkelen

Met de HeadFirst Academy, een selectie vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, helpen we aangesloten professionals en medewerkers van organisaties om zich te blijven ontwikkelen. Zeer belangrijk in onze flexibele arbeidsmarkt. Net als goed verzekerd zijn, een gedegen administratie voeren en het om je heen hebben van betrouwbare adviseurs. Daarom hebben we ZP Services in het leven geroepen. Een verzameling financiële-, advies- en verzekeringsproducten en diensten, speciaal voor de Zelfstandig Professional.

Kennisbemiddelaar

Elke dag zijn er via ons bedrijf meer dan 2.500 professionals aan het werk bij Opdrachtgevers binnen de overheid, de financiële dienstverlening, transport-, industrie-, nuts- en diverse andere branches. In een arbeidsmarkt die alleen maar flexibeler wordt, zijn wij de kennisbemiddelaar tussen Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers. Zodat professionals kunnen excelleren in hun werk. En Opdrachtgevers zorgeloos gebruik kunnen maken van hun expertise.

Certificeringen

HeadFirst is onder andere gecertificeerd conform NEN4400-1, ISO 9001 en ISO 14001.