Groothuis Bouwgroep

Groothuis Bouwgroep

Branche
Bouw
KvK nummer
05033603
Opgericht
1959
Aantal medewerkers
51-200
Adres

 

Spoelstraat 8-10, 8281 JT Genemuiden

Telefoon: (038) 385 51 61

E‐mail: info@groothuisbouwgroep.nl

 

Social media

Vastgoed gaat verder dan gebouw en grond. Het gaat over mens en toekomst. Over wonen, leven en werken in een wereld die continu verandert. Groothuis Bouwgroep maakt dat mogelijk. Wij vertalen de wensen en ambities in vooruitstrevende vastgoedoplossingen, waarin u fijn woont of werkt.

Met onze procesaanpak laten wij u zien dat werken met Groothuis Bouwgroep u rust en zekerheid geeft. Wij ontwikkelen en bouwen graag efficiënte en kwalitatief hoogstaande huisvesting, waarin het prettig is om te werken en waar bedrijfsprocessen doelmatig kunnen plaatsvinden. Wij verzorgen het proces van de 1e schets, via vergunningen, tot oplevering. Daarnaast rekenen wij het tot onze verantwoordelijkheid dat onze producten toekomstbestendig en milieubewust zijn.

Deze toekomst begint bij een onbezorgd bouwproces. Wij werken graag samen met u aan een prettig proces waarbij uw vraagstelling centraal staat. Wij werken vanuit onze LEAN werkprocessen, met focus op de klantwensen. Vanuit ons DNA zijn we herkenbaar aan ons gedrag, de kwaliteit die we leveren, onze drang tot innovatie en onze maatschappelijke betrokkenheid. Mooi voorbeeld hiervan is onze onderscheidende inbreng met betrekking tot duurzaam bouwen. Naast een gezond en milieubewust gebouw, levert het ook subsidievoordelen, exploitatiebesparingen en een hogere vastgoedwaarde op.

Onze inzet gaat verder, wij stapelen niet alleen maar stenen. Wij geven mensen en organisaties ruimtes, waar efficiënt en met plezier gewerkt kan worden. Deze benadering laten wij u graag ervaren. Pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Kort samengevat bestaan onze werkzaamheden onder andere uit:

– Plan- en projectontwikkeling

– Klantvraag vertalen in optimaal planvorming (turn-key)

– Maken van haalbaarheidsstudies, investerings- en exploitatieoverzichten

– Advisering ontwerp- en contractfase – Integrale technische en procesmatige optimalisatie en uitwerking

– Duurzaamheidsadvies BREEAM/GPR