Gradient

Gradient

Branche
Marketing & Advertising
KvK nummer
62258788
Opgericht
2012
Aantal medewerkers
25
Adres

Gradient
TT Vasumweg 122-124
1033 SH Amsterdam
E‐mail: hello@begradient.nl

Website
Social media

Over Gradient

Prospects aantrekken, converteren naar klant en loyaal houden over de hele klantreis. Dat is digitale marketing vandaag de dag. En de missie van Gradient.

De formule om vandaag én morgen succesvol te groeien lijkt simpel. Je integreert Marketing, Sales en Service naadloos. Plaatst je klant in het centrum van alles wat je doet. Maakt uitsluitend data-gedreven beslissingen. En ontwikkelt marketing experiences die werken en relevant zijn. Zo groeit je business. Duurzaam. Zonder shortcuts die tijdelijk werken. Maar met slimme ideeën die je business een structurele boost geven.

In de praktijk is succesvolle digitale marketing voor veel bedrijven toch een stuk complexer. De specialistische kennis ontbreekt. De resources ontbreken. En vaker nog een mix van beiden.

Daarom Gradient. Want wij helpen bedrijven en ondernemers met het versnellen van online groei: – digitale starters met het opbouwen van een digital marketing fundament en leadgeneratie – digitale pro’s met het versnellen van hun online groei – digitale champions met het maximaliseren van hun online rendement

Met 25 man sterk bouwen en optimaliseren we de eerste digitale marketing interactie en genereren leads. Met slimme tools ondersteunen we bij het closen van de deal. En bij after sales support stimuleren we klantloyaliteit en cross- en upsells. Met succes. Want sinds ons bestaan (2011) hebben we significante groei gerealiseerd voor meer dan 200+ tevreden klanten. En net als veel van onze klanten horen we ook zelf al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland (en zijn we een van de snelstgroeiende HubSpot partners in Europa).