Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Branche
Government Administration
KvK nummer
34366641
Opgericht
1849
Aantal medewerkers
1.200
Adres

Gemeente Haarlemmermeer
Taurusavenue 100
2132 LS Hoofddorp

Postadres:
Postbus 250
2130 AG Hoofddorp

Telefoon: 0900 1852
E-mail: info@haarlemmermeergemeente.nl

Social media

Over Gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een groeiende gemeente met gave uitdagingen Werken bij Haarlemmermeer is werken voor een spannende en dynamische gemeente in de randstad vol contrasten. Van bloeiend natuurschoon tot aan onze nationale luchthaven en van dorps tot grootstedelijk woonkarakter. En alsof dat nog niet uitdagend genoeg is … Maak je klaar voor een boost: de komende decennia groeit Haarlemmermeer volgens alle verwachtingen naar 200.000 inwoners. Dat brengt op alle vlakken uitdagingen met zich mee. Uitdagingen waar jij je als ondernemende professional in jouw vakgebied in kunt vastbijten.

Bouw mee
Groei betekent dynamiek en daarbij passende ambities. Denk daarbij aan: het doortrekken van Noord-Zuid-lijn naar Schiphol en Hoofddorp, de bouw van minimaal 20.000 woningen, extra voorzieningen voor onze inwoners en de komst van veel bedrijven en tienduizenden banen. Denk ook aan ambities op het gebied van de energietransitie en duurzaamheid. Grote opgaven. Daarom groeit onze organisatie elke dag in alle sectoren.

Groei mee
Samen werken we dagelijks actief aan de toekomst van Haarlemmermeer. We werken en denken daarbij vanuit de bedoeling. Wij kijken buiten naar wat echt een oplossing biedt. Dat doen we met relatief compacte teams, waardoor iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt en neemt. Door onze schaal kunnen onze medewerkers écht het verschil maken en bieden we mooie carrièrekansen. Zo maken wij samen verandering mogelijk met positieve impact op onze omgeving, de samenleving en collega’s. Mooi werk dus!

Doe mee
Wil jij ook meewerken om onze ambities waar te maken? We zoeken een breed palet aan nieuwe collega’s. Wat voor rol of functie je ook hebt, je kunt rekenen op een omgeving waarin ontwikkelen en samenwerken centraal staat. Kom ook werken in Haarlemmermeer en ervaar zelf de dynamiek en de energie in een organisatie met hart voor elkaar en passie voor de publieke zaak.