Exact

Exact

Branche
ICT
KvK nummer
27223120
Opgericht
1984
Aantal medewerkers
1.400
Adres

Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft
Telefoon: +31(0)15 – 711 51 00
E-mail: info.nl@exact.com

Website
Social media

Voorloper in business software

Exact is de Nederlandse marktleider in business software en bedient klanten over de hele wereld. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van een groot aantal bedrijfsprocessen waarmee we het mkb in staat stellen competitief en innovatief te zijn.

Ambitie en groei

Het is 1984 als vijf techniekstudenten en een econometrist, in een klein kantoortje boven een garage in Delft, de basis leggen voor Exact. De ambitie is om elke ondernemer betere beslissingen te laten nemen op basis van exacte data. Ze ontwikkelen boekhoudsoftware voor bedrijven in een tijd dat archiefmappen nog de norm zijn. Vooruitstrevende techniek dus, die het mogelijk maakt efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen op basis van snel inzichtelijke cijfers.

Passie en drive

Passie voor de klant en een gezonde drive zorgen voor continue groei. Overnames, een beursgang en partnerships zijn het gevolg. Maar de focus en ambitie blijven hetzelfde: voorloper zijn en innovatie oplossingen ontwikkelen die dagelijks het verschil maken voor midden- en kleinbedrijf en accountants. Inmiddels, ruim 30 jaar later, heeft dit geleid tot 400.000 bedrijven in ruim 100 landen die vertrouwen op onze betrouwbare oplossingen. Zo kunnen ze op de belangrijke momenten de juiste beslissingen nemen om hun doelen van vandaag en ambities van morgen te realiseren.

Voorloper in business software

Succesvol ondernemen vraagt om de juiste beslissing op het juiste moment. Want elke beslissing, klein of groot, bepaalt de toekomst van de onderneming. Daarom wil je in het volste vertrouwen kunnen beslissen op basis van heldere, snel toegankelijke cijfers. Met die belofte is Exact inmiddels voorloper in financiële en zakelijk software voor het mkb en bieden we innovatieve oplossingen om juist die kritieke beslissingen goed te kunnen nemen. Onze nieuwsgierigheid naar de concrete toepassing van technologie helpt honderdduizenden bedrijven hierbij. Met de juiste cijfers. Op het juiste moment.