elipsLife

elipsLife

Branche
Insurance
KvK nummer
51782987
Opgericht
2008
Aantal medewerkers
300
Adres

elipsLife
Capelllaan 65
2132 JL Hoofddorp

Postadres:
Postbus 282
2130 AG Hoofddorp

Telefoon: 020 755 98 00
Email: contact.nl@elipslife.com

Website
Social media

Over elipsLife

elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij. Wij bieden verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. Oplossingen voor werkgevers en zelfstandigen ter dekking van overlijden en invaliditeit staan daarbij voorop. Wij zijn op de Europese markt georiënteerd en de enige aanbieder van alle risicodekkingen via één loket.

Onze waarden

elipsLife verzekeringsoplossingen zijn altijd gericht op de verwachtingen van de klant. Wij bieden meer dan de verzekeringsdekking. Wij bieden ook efficiënte administratieve afwikkeling en intensieve nazorg. De doorlopende analyse van relevante aspecten en een open cultuur stellen ons in staat om verbeteringen snel te herkennen en optimale dekkingsconcepten te ontwikkelen. Dat is de bedrijfscultuur van elipsLife.

Organisatie

Aandeelhouder

Sinds oktober 2011 bezit Swiss Re 100% van de elipsLife-aandelen. In het belang van de klanten: Terwijl elipsLife als zelfstandige en flexibele verzekeringsmaatschappij diepgaand know how en grote competentie in de levensverzekeringssector inbrengt, levert Swiss Re, een van de wereldwijd toonaangevende herverzekeraars, een buitengewone financiële kracht.

Delen structuur

elipsLife bestaat uit twee rechtspersonen. Elips Life AG verzorgt alle levensverzekeringen en Elips Versicherungen AG de schadeverzekeringen.

Historie

De levensverzekeringsmaatschappij elipsLife werd in 2008 in Vaduz (Liechtenstein) opgericht. Tot de oprichters behoorden de „Liechtensteinische Landesbank“ en de herverzekeringsmaatschappij Swiss Re. Het doel was, om met elipsLife als flexibele niche-player op maat gemaakte levensverzekeringsoplossingen op de Europese markt te brengen.

In het jaar 2011 neemt Swiss Re alle aandelen van elipsLife over. Daardoor wordt de zeer goede samenwerking tussen elipsLife en Swiss Re nog intensiever. De synergieën en het economisch belang liggen voor de hand, want als zelfstandige verzekeringsmaatschappij profiteren we van het Internationale karakter en de soliditeit van de grote herverzekeraar.