de Baak

de Baak

Branche
HR
Website
Overige informatie

Bezoekadres:

Koningin Astridboulevard 23

2202 BJ Noordwijk
Postadres:

Postbus 69

2200 AB Noordwijk

Telefoon: 071-3690100

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak is een plek vol paradoxen. Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, maar tegelijkertijd is de Baak een springlevende omgeving, waar altijd wat gebeurt. De Baak leert je te leren, een vermogen dat een leven lang meegaat. We doen een beroep op je nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien! Bij ons kan dat in korte en lange trajecten, in grote en kleine groepen en individueel. Natuurlijk verzorgen wij ook trajecten op maat.

Solide en speels
De Baak is een innovatief, flexibel en creatief instituut. Dat merk je aan onze programma’s. De insteek is altijd verrassend, soms confronterend, vaak met humor. De Baak kan dat doen omdat de basis van onze programma’s zeer solide is. De inhoud, het proces en de context waarin je een opleiding bij ons doet: de Baak heeft alles in één huis. Wij zijn daardoor in staat het hele leerproces op alle aspecten te beïnvloeden. Van docent tot kok, iedereen is erop ingesteld en is erin bedreven van elk programma een succes te maken.

De regie ligt in de handen van een sterke programmamaker. Hij of zij is procesbegeleider, trainer, ontwikkelaar en bewaker van de opleiding. Hij is scherp in de persoonlijke en groepsfeedback, past het programma geruisloos aan en kan snel schakelen tussen actuele vraagstukken en specifieke leerdoelen.

Netwerk
De Baak heeft een groot netwerk van ruim 400 specialisten uit binnen- en buitenland, die als docent bij ons willen optreden. Zij zijn verbonden aan (internationale) universiteiten, business schools, consultancy bureaus, innovatiecentra en kennisinstituten. Zij komen uit de politiek of de kunstwereld of hebben topfuncties in het bedrijfsleven en de (semi)overheid.

Alle docenten en programmamaker worden na iedere opleiding beoordeeld met een evaluatieformulier. Deze evaluatie wordt binnen twee à drie weken verstuurd naar de docenten en naar de opdrachtgever als het gaat om een in-company opleiding.

Wij trainen regelmatig samen met onze docenten, zodat wij hun kwaliteit zelf ervaren. Ook organiseren wij docentenbijeenkomsten, waarin docenten en programmamakers zich buigen over het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van de programma’s.