CSU

CSU

Branche
Facilitaire diensten
KvK nummer
33044713
Opgericht
1968
Aantal medewerkers
10.000+
Adres

Verlengde Velmolen 1, 5406 NT Uden

Postbus 417, 5400 AK Uden

Telefoon: (0413) 28 51 11

E-mail: info@csu.nl

Website
Social media

Onder het motto ‘Scherp op Schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 15.000 mensen een Nederlandse nummer 1 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag, Eindhoven en Houten. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 in 2021 kwam CSU, voor het 3e jaar, als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening uit de bus.

KLANT CENTRAAL CSU wil een deskundige, betrouwbare en innovatieve partij zijn die zich onderscheidt met goed werkgeverschap, excellente operatie en een klantgerichte aanpak. Een bedrijf waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. EXCELLENTE OPERATIE Gemotiveerde en deskundige vakmensen zorgen voor continuïteit en kwaliteit. CSU begrijpt wat uw organisatie nodig heeft.

GOED WERKGEVERSCHAP CSU is scherp op het permanent verbeteren van haar dienstverlening. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van werknemers. Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk. CSU is voor de achtste keer op rij uitgeroepen als gecertificeerd Top Employer Nederland.

SCHERP OP INNOVATIE CSU is dé facilitaire innovator. We zoeken continu naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Daarom innoveren we op allerlei terreinen en investeren wij in de juiste balans tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen. CSU neemt het voortouw in facilitaire samenwerking want door de juiste samenwerking ontstaan immers de beste ideeën: innovatieve facilitaire oplossingen waar iedereen van profiteert. Met dit innovatieve karakter onderscheiden we ons in de branche.

SCHERP OP HOSPITALITY CSU speelt met hospitality in op de groeiende vraag naar gastvrije en resultaatgerichte schoonmaak in diverse sectoren. Het draait om proactief werken, met oog voor detail en persoonlijk contact. Beleving en hospitality is merkbaar in alle facetten van onze dienstverlening.