CSU

CSU

Website
Overige informatie

Verlengde Velmolen 1

5406 NT Uden

Telefoon: (0413) 285 111

info@csu.nl

Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is familiebedrijf CSU met 30 vestigingen en 12.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
In 2012 won CSU als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award bij de Golden Service Awards. En ook in 2015 mocht het bedrijf deze award in ontvangst nemen met voor Nederland unieke budgetcoaching. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 wonnen we de estafetteprijs Kroon op het Werk. CSU is door Great Place To Work herhaaldelijk bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Bovendien werden we in 2014, 2015 én in 2016 uitgeroepen als gecertificeerd Top Employer Nederland.

Medewerkers centraal
Bij ons zijn onze medewerkers het kapitaal van de organisatie. Met optimale zorg en diverse initiatieven bevorderen we de duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Het verbeteren van personeelstevredenheid in termen van veiligheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling is een structureel proces. Zo behouden we onze mensen én hun vakmanschap!