Conclusion

Conclusion

Branche
Information Technology & Services
KvK nummer
16059253
Opgericht
1997
Aantal medewerkers
>1.000
Adres

Hoofdkantoor Utrecht
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Postadres
Postbus 85030
3508 AA Utrecht
info@conclusion.nl
030 219 38 00

Amsterdam
Spaklerweg 52
1114 AE Amsterdam
info@conclusion.nl

Amsterdam
Bos en Lommerplein 280
1055 RW Amsterdam
info@conclusion.nl

Brummen
Saturnusweg 6
6971 GX Brummen
info@flex-id.nl
0575 564 697

Capelle aan den IJssel
Hoofdweg 24
2908 LC Capelle aan den IJssel
info@conclusion.nl

Heerlen
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen
info@conclusion.nl

Houten
Walmolen 21-23
3994 DL Houten
info@conclusion.nl

Houten
De Molen 36
3994 DB Houten
info@conclusion.nl

Nieuwegein
Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein
info@conclusion.nl

Nijmegen
Kerkenbos 1059b
6546 BB Nijmegen
info@conclusion.nl

Website
Social media

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Conclusion: Business Done Differently

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently. Met ruim 1.250 gedreven specialisten en vakmensen maken we dat elke dag waar door ICT-kennis werkelijk te combineren met business- en domeinkennis. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van onze klanten en helpen wij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. Onze primaire focus ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Financiële Dienstverlening en Industrie.

BUSINESS SERVICES

Door de toenemende digitalisering neemt de dynamiek in veel markten toe en daarmee de druk op organisaties. Om het voortbestaan van organisaties zeker te stellen moeten de kernactiviteiten van een organisatie gestroomlijnd verlopen en met regelmaat onder de loep genomen worden. Dit vraagt een frisse blik op de eigen strategie en businessmodellen. Dit betekent ook dat nagedacht dient te worden over hoe de benodigde business-transformatie ondersteund kan worden met behulp van IT-dienstverlening en hoe deze organisatiewijzigingen te managen. Dit zijn de vraagstukken die we binnen Business Services samen met onze klanten oppakken.

INFRASTRUCTURE SERVICES

De IT-infrastructuur is het fundament onder de informatievoorziening van uw organisatie. Dit fundament moet absoluut betrouwbaar, veilig en stabiel zijn. Maar tegelijkertijd flexibel: dus geschikt voor alle verschillende bedrijfssystemen en eindgebruikers. Door flexibiliteit kunnen ook nieuwe technologische ontwikkelingen gemakkelijk geïmplementeerd worden. Een organisatie kan hierdoor ambitieus zijn en de kansen van nieuwe technologie benutten.

DATA & INTEGRATION SERVICES

Uw bedrijfsprocessen, IT-systemen en applicaties genereren grote hoeveelheden data. Waardevolle informatie die u nodig heeft om uw klanten nóg beter te bedienen en uw concurrenten voor te blijven. Hoe ontsluit u al uw bronnen en houdt u grip op gegevens?

APPLICATION SERVICES

Wij helpen u bij alle facetten van uw applicatielandschap. Van een effectief kant-en-klaar product tot complex maatwerk. Daarbij denken en werken we vanuit de eindgebruiker. Want met de tevredenheid van de gebruikers staat of valt het rendement van uw IT-investeringen.