CMS

CMS

Branche
Juridisch en Fiscaal Advies
Website
Overige informatie

CMS

Mondriaantoren, Amstelplein 8a

1096 BC Amsterdam

Postbus 94700

1090 GS Amsterdam

 

Telefoon: (020) 301 63 01

Fax: (020) 301 63 33

 

E-mail: amsterdam@cms-dsb.com

www.twitter.com/CMS_LawTax

 

Linkedin http://www.linkedin.com/company/163123

Onze 3.000 juridische en fiscale adviseurs werken vanuit 59 kantoren in meer dan 30 landen. Zij adviseren cliënten bij juridische- en fiscale vraagstukken. Samenwerken met CMS betekent dat u toegang heeft tot een (inter)nationaal netwerk van deskundige juridische en fiscale adviseurs.

CMS behoort tot de toonaangevende juridische dienstverleners in Nederland. Onze gedegen (branche)kennis en ervaring combineren we met een gezonde dosis innovatie en creativiteit. Zo bieden we zichtbare waarde voor onze cliënten.

Wie zijn we?

CMS adviseert cliënten bij juridische- en fiscale vraagstukken. Onze 3.000 juridische en fiscale adviseurs werken vanuit 59 kantoren in meer dan 30 landen. Zij delen hun kennis via internationale sectorgroepen en zijn getraind om complexe trajecten te begeleiden. Zij zijn gedreven en gefocust en zorgen ervoor dat wij ambities van onze cliënten waarmaken. In een sterk veranderende markt met complexe regelgeving komen zij met praktische oplossingen en helder advies.

CMS creëert voor haar cliënten de randvoorwaarden voor innovatie en schept ruimte om te ondernemen, door juridische en fiscale vraagstukken op de meest doelmatige wijze op te lossen. Vanuit een sterke betrokkenheid bij cliënten en vergaand sectorspecialisme helpt CMS organisaties om wereldwijd hun ambities waar te maken. Dit draagt bij aan ontwikkeling en groei in Nederland en daarbuiten. Toegang tot het internationale CMS-netwerk, meetbaar resultaat voor cliënten en actieve betrokkenheid bij vraagstukken in de samenleving staan hiervoor garant.