Capgemini Nederland B.V.

Capgemini Nederland B.V.

Branche
ICT
Overige informatie

Utrecht - Hoofdkantoor
Capgemini Nederland B.V.
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

Postbus 2575

3500 GN Utrecht

Telefoon: 030-6890000

Fax: 030-6899999

email info@capgemini.com

Twitter:@CapgeminiNL

Capgemini: wereldwijd kennisleider in consulting, technologie en outsourcing

Het hoofdkantoor van Capgemini is gevestigd in Parijs. Wij zijn actief in meer dan dertig landen. Capgemini is in de eerste plaats een bedrijf van mensen: we hebben 100.000 medewerkers werkzaam in Noord-Amerika, Europa en de regio Azië-Pacific. Capgemini maakt gebruik van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste balans te bieden in het beste talent van verschillende locaties dat als een team samenwerkt om de optimale oplossing voor klanten te creëren en leveren.

Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier – the Collaborative Business Experience™ – samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten.

Consulting Services

Gebaseerd op diepgaande kennis van sectoren en bedrijfsprocessen levert Capgemini Consulting een substantiële bijdrage aan de bedrijfstransformatie en economische prestaties van onze klanten. Uitgangspunt daarbij is een gelijkwaardige samenwerking op basis waarvan we een visie formuleren en realiseren.

Technology Services

Capgemini ontwerpt en integreert technologische oplossingen, ontwikkelt innovaties en transformeert de technische omgevingen van klanten. Deze diensten concentreren zich met name op systeemarchitectuur, -integratie en -infrastructuur. Capgemini werkt daarbij samen met strategische partners om de issues en uitdagingen van klanten slagvaardig en met alle benodigde expertises te kunnen aanpakken.

Outsourcing Services

Naast advies- en technologiediensten is Capgemini ook in staat de volledige of gedeeltelijke verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het IT-management. In ons brede aanbod van diensten nemen het management van IT-systemen en bedrijfsprocessen een prominente plaats in, evenals prijsflexibiliteit. Outsourcing van bedrijfsprocessen vormt zelfs één van de kernactiviteiten van Capgemini.