bol.com

bol.com

Branche
Online - Retail
KvK nummer
32147382
Opgericht
1999
Aantal medewerkers
2.000
Adres

Bol.com b.v.   Google maps
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Postbus 8080
3503 RB Utrecht
Telefoon partnerservice: (030) 310 49 96
E‐mail: zakelijkverkopen@bol.com

Website
Social media

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Inmiddels heeft de winkel meer dan 7,5 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van bijna 15 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Op ons hoofdkantoor in Utrecht werken ruim 1.250 experts.

Bij het bedrijf vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, handtassen en lederwaren.

In 1999 zag Bol.com dankzij Daniel Ropers voor het eerst het virtuele daglicht. En zo was het bedrijf de eerste online boekenwinkel van Nederland, geboren. Ons doel is om het onbetwiste nummer 1 winkelplatform te zijn, voor iedereen die wil kopen of verkopen in Nederland & België. Maar we willen ook het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Zo hebben we, in de 18 jaar dat we nu bestaan, ons winkelplatform flink uitgebreid.

Sinds 2010 zijn we actief in België. En hebben we ons platform beschikbaar gesteld voor andere retailers, zodat onze klanten ‘alles’ kunnen vinden op onze website. Daarnaast is het voor onze partners sinds 2016 mogelijk om op onze site te adverteren. Ons team In die 18 jaar is er dus veel veranderd. Zo is ons aanbod gegroeid, net als het aantal klanten en partners, maar ook ons team is flink groter geworden. Van een kleine en enthousiaste bende naar een groot, gepassioneerd team van meer dan 1400 medewerkers.