Boer & Croon Management

Boer & Croon Management

Branche
advies
Website
Overige informatie

Ons bezoek- en postadres
Piet Hein Buildings ??? Wit, 8e etage
Piet Heinkade 95a
1019 GM Amsterdam

 

Telefoon: 020 ??? 301 4000
E-mail: info@boercroon.nl

Bezoekadres nevenvestiging

Ubbo Emmiussingel 51
9711 BE Groningen

Telefoon: 050-3139140

Executive management
Boer & Croon profileert zich als managementbureau voor Nederland. De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities, en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden en een keus uit kwalitatief goede kandidaten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.

Young Executive Management
Daarnaast hebben wij talentvolle young executives die snel inzetbaar zijn in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici zijn voor een aantal jaar aan ons verbonden in een management development programma. Zij zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.

Expertisegebieden
Tot slot hebben wij ook specifieke expertisegebieden. Dat zijn onder meer herstructuring en recovery, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten. Bekijk voor meer informatie en een overzicht de pagina over onze expertise gebieden.