Boer & Croon Management

Boer & Croon Management

Branche
Bedrijfsconsulting en -services
KvK nummer
34183315
Opgericht
1973
Aantal medewerkers
51-200
Adres

Piet Heinkade 95A
1019 GM Amsterdam

Telefoon: (020) 3014000

E‐mail: info@boercroon.nl

Website
Social media

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus klaren. Mensen die zien dat het anders of beter kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien en doen zijn schaars.

Boer & Croon profileert zich als managementbureau voor Nederland. De focus ligt op Executive Management: bestuurs- en directieposities, en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contract- en interim-management). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden en een keus uit kwalitatief goede kandidaten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door Executive Search.

De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papier volstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.

Get it done De pragmatische insteek als onderscheidend vermogen van de oprichters zit nu in de vezels van alle mensen en processen van Boer & Croon. Bewezen vermogen om te realiseren, of korter: Realisatiekracht. Van de selectieprocedure tot de evaluatie is de opdracht die Boer & Croon zichzelf stelt: zorg dat je het gedaan krijgt – Get it done. De kers op de taart is als een opdracht voortijdig kan worden afgerond. De opdrachtgever kan namelijk zelf verder. En Boer & Croon ook.